Anlægsgartner i Køge og omegn

Anlægsgartner i Køge og omegn

Skal du have hjælp af en professionel Anlægsgartner i Køge til din næste opgave? Hos Anlægsgartnerfirmaet Dahlgaard ApS gør vi meget ud af kvaliteten samt servicen hos vores kunder. Vi er af den overbevisning at det godt kan svare sig, at gøre sig ekstra umage på arbejdet. Med detaljen i fokus sikrer vi, som anlægsgartner i Køge, at du bliver efterladt med et tilfredsstillende stykke håndværk.

Mere end 20 år i anlægsgartnerbranchen

Med over 20 års erfaring som anlægsgartner har vi et ønske om at gøre branchen grønnere. Vi vil skabe et grønt Danmark, hvor miljøet værner om vores jord med respekt. Ligeledes er vi passionerede inden for vores håndværk, hvor der altid bliver gjort noget ekstra ud af arbejdet.

Ved at tænke af miljøvenlig og bæredygtige baner sikrer vi, at vores løsninger ikke går af mode lige foreløbigt. Bæredygtighed er noget, som skal inkorporeres i alt fra vores forbrugsvaner til den jord, vi står på. Som din anlægsgartner i Køge forsøger vi at gøre vores del, uden at det kommer på bekostning af kvaliteten eller de gode priser. Med adresse på Høgevej 8, 4600 Køge er transporten ikke noget, du bør bekymre dig om.

Vi tilbyder

Nogle af de løsninger vi tilbyder er bl.a.:

  • Beplantning
  • Belægninger
  • Terræntrapper
  • Jord- og terrænarbejde

Hvad enten du er en erhvervsdrivende, institution, privatperson eller boligforening kan vi helt sikkert hjælpe. Dine behov er altid i højsædet, og vi laver altid projektet med udgangspunkt i ønsker. Før projektet start vi med at snakke grundig omkring projektet; heraf hvilke tanker du har gjort dig samt eventuelle ideer og krav. Uanset omfanget kan du trygt vide, at vi har de rette kompetencer til at klare opgaven. Vi videreuddanner løbende vores medarbejdere og sikrer, at kvaliteten samt servicen er i toppen. 

Indhent et tilbud

Vil du høre mere? Har du spørgsmål til vores anlægsgartner? Eller ønsker du et tilbud allerede nu? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 32 42 08 79, e-mail info@dahlgaardaps.dk eller via siden for kontakt på dahlgaardaps.dk. Vi ser frem til et godt samarbejde!

[Total:0    Gennemsnit:0/5]