Autoværksted i Rødovre og omegn

Hos A Auto serviceres din bil af en faglært mekaniker. Vi er dit autoværksted i Rødovre. Vi sikrer, at din bil altid for en korrekt behandling af enhver skade. I forbindelse med, at du vælger os som dit autoværksted i Rødovre, tilbyder vi både at hente og returnere din bil, såfremt den befinder sig i området omkring eller i Rødovre eller København. Vi ønsker at tilbyde autoreparation, så fleksibelt som muligt. Således kommer autoservice til at forløbe nemmest muligt, når din bil repareres på vores autoværksted i Rødovre.

Et ærligt og gennemsigtigt autoværksted i Rødovre

Før vi påbegynder service eller reparation gennemgår vi din bil grundigt for at finde fejlkilden. Vi benytter effektivt værktøj og metoder, således vores service udføres på bedste vis, og sparer dig for unødvendige omkostninger og tidsforbrug. På vores autoværksted i Rødovre gennemgår vi din bil, for at sikrer et resultat i højeste kvalitet. Vi arbejder effektivt og har en minimal spildtid, hvorfor vi tilbyder autoservice til konkurrencedygtige priser. Vi er i stand til at udføre enhver opgave, blandt andet de følgende:

Vores mekanikere er parate til at håndtere alle former for reparation og service af biler. Hos os er det en dygtig mekaniker, som arbejder med din bil gennem hele processen. Vi bestræber os på at have et højest muligt serviceniveau, og derfor tilbyder vi at både hente og bringe bilen før og efter service. Under reparationen for du ligeledes stillet en gratis lånebil til din rådighed.

Kontakt os for at aftale en tid til autoservice

Mangler du et autoværksted i Rødovre eller København, er vi klar til at hjælpe dig. Du kan enten udfylde vores kontaktformular eller kontakte os på telefon 20 20 70 01 eller på mail info@a-auto.nu. Vi ser frem til at hjælpe dig.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]