Benyt vores hovedentreprise når der skal renoveres

Har du brug for en hjælpende hånd fra professionelle og fagudlærte håndværkere. Til enten nybyg-, renovering- og vedligeholdelsesprojekter. Så er du havnet det rette sted. Uanset hvilken idé du går og tygger på, så er vi sikre på at have kompetencerne og mandskabet til at kunne håndtere, selv de mest fantasifulde og krævende renoveringsprojekter.

Hos Hallgren Byg er vi passionerede og fagudlærte, og har en bred brancheekspertise med i bagagen, som vi flittigt gør brug af. Det vil altså sige, at vi håndterer og løser stort set alle opgaver. Herunder kan du med fordel tilgå en liste, som kan give et bredere indblik i hvilke opgaver vi som entreprisevirksomhed udfører.

Passer ovenstående ikke ikke til dine behov? Så har vi med garanti stadig færdighederne, til at kunne udfører specialopgaver præcis efter dine behov.

Lad os varetage hele totalentreprisen ved dit næste renoveringsprojekt

Når et byggeprojekt er opstartet, er det vigtigt at du bevarer overblikket, da du skal opretholde en god kontakt til både leverandører, håndværkere samt have styr på lovgivninger og meget mere. Det er her vi som hoved- og totalentreprise træder ind i billedet.

Vi gør det muligt for dig, som har hænderne skruet rigtigt på at kunne varetage selve konstruktionen af opgaven selv, og dermed står vi kun for disponeringen af kontakten til faggrupperne.

Derudover kan vi stå for hele byggeprojektet fra A-Z samt stå for kontakten, til leverandører og faggrupper. Dermed kan du koncentrerer dig om det vigtige i din hverdag, mens drømmeboligen udformes dag efter dag.

Få et uforpligtende tilbud af din foretrukne entreprenør her

Vi lever af glade og tilfredse kunder, og derfor giver vi os 100% hver gang. Det er derfor ikke betydningsfuldt om det er en stor eller lille opgave. Vi rykker ud, når du har mest brug for det. Kontakt os på telefon 22 46 63 36 eller send en skriftlig henvendelse på per@hallgrenbyg.dk så vender vi tilbage hurtigst muligt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]