Byggestrøm, når du har behov for midlertidig elforsyning

Vi sørger for korrekt installation af byggestrøm

Når det første spadestik tages og et nyt byggeprojekt igangsættes, er det altafgørende for processen at have en stabil og sikker forsyning af byggestrøm. Hos HSG El-Teknik er vi specialister i installation af byggestrøm. Kontakt os endelig for et tilbud om anlæggelse af byggestrøm til dit projekt.

Vi har mange års erfaring i elbranchen og etablerer hvert år byggestrøm på utallige byggeprojekter – vores højt kvalificerede team af faglærte og autoriserede elektrikere, står klar til at hjælpe dig med stabil strømforsyning. Vi tilbyder leje af et mobilt elforsyningsanlæg, og har også mulighed for at opsætte midlertidig forsyning direkte på 400V eller 10kV, alt efter dine behov.

Lad os tage en samtale om dine ønsker og behov i dag. Så finder vi den helt rette løsning til dig, som dækker dine behov og krav.

Autoriseret elektriker med mange kompetencer

Som autoriseret elektriker i København og på resten af Sjælland, har vi et væld af kompetencer inden for elektrikerfaget – der er ikke de opgaver, vi ikke har været ude for. Det betyder altså, at du er sikker på at få en dygtig og erfaren elektriker, når du skal have anlagt byggestrøm til din opgave.

Vi er selvfølgelig altid klar til at vejlede dig omkring den mest optimale løsning i din situation. Vi tager blot en samtale omkring dit projekt, og hvilke behov du har. Så finder vi i fællesskab den bedste løsning på dit byggestrøm.

Kontakt din lokale elektriker for byggestrøm

Mangler du byggestrøm til dit projekt, eller er du måske i tvivl om dine behov for en midlertidig elforsyning? Kontakt os endelig for en uforpligtende samtale – så klarlægger vi dine behov. Du kan træffe os på vores telefon 53 88 54 54 eller på vores e-mail info@hsg-el.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med dit byggeprojekt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]