Vi leverer byggestrøm til din byggeplads. Kontakt os i dag.

Byggestrøm

Vi leverer byggestrøm til din byggeplads. Kontakt os i dag.

Byggestrøm

Vi er det naturlige valg, når du skal have etableret byggestrøm på byggepladsen

Stor erfaring med etablering af byggestrøm

Hos HSG El-teknik er vi specialister i at etablere et midlertidigt strømforsyningsanlæg til byggeprojekter. Når vi etablerer din byggestrøm, står vi for hele processen, lige fra anskaffelse af anlæg til montering. Vi tilbyder udlejning af mobilt strømforsyningsanlæg, som du kan bruge på din byggeplads. Udover byggestrøm kan vi også hjælpe dig, hvis du skal bruge hjælp til andre former for opgaver, herunder:

Vi er et elektrikerfirma i København, der hjælper dig med ovenstående opgaver i Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Kontakt os gerne, hvis du har behov for andre typer af opgaver, der minder om ovenstående. Vi hjælper både private og erhverv med alt fra belysning til varmepumper.

Kvalitet til konkurrencedygtige priser

Som autoriseret elektriker kan vi levere et bredt spektrum af ydelser til vores kunder. Vi garanterer altid en høj kvalitet til fordelagtige priser. Alle vores installationer er certificerede og følger gældende lovgivning. Vi er pligtopfyldende og leveringsdygtige, så du er sikker på, at vi altid overholder vores aftaler.

Vi tager gerne en uforpligtende snak om dit byggeprojekt, hvor vi kommer med vejledning og sparring til nødvendig byggestrøm baseret på jeres behov. Vores professionelle og uddannede fagfolk kommer gerne med gode råd til dig, så du får så gnidningsfrit et byggeprojekt som muligt.

Kontakt os, hvis du skal bruge byggestrøm

Vi er den oplagte samarbejdspartner for dig, hvis du skal bruge et autoriseret elektrikerfirma til at stå for din byggestrøm. Med vores erfaring og ekspertise sørger vi for at levere den rette løsning for dig, så du får et tilfredsstillende resultat.

Ønsker du at komme i kontakt med os, kan du ringe på telefon 53 88 54 54, sende en mail til info@hsg-el.dk eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Vi besvarer din forespørgsel hurtigst muligt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]