Elektriker i København i gang med at udføre el-installation

Elektriker København

Elektriker i København i gang med at udføre el-installation

Elektriker København

Elektriker i København med speciale i højspænding

Autoriseret el-installatør

HSG El-Teknik er et autoriseret elektrikerfirma. Vi udfører el-installationer for både private, erhverv og boligforeninger. Vi hjælper dig med alt inden for elektrikerfaget. Eksempelvis hjælper vi dig gerne med at udskifte din eltavle, installere en varmepumpe eller hjælpe med helt gængse el-installationer såsom belysning eller nye stikkontakter. Vi er derudover ekstra stærke i alt inden for højspændingsanlæg. Som elektriker i København hjælper vi dig gerne med:

 

 

Henvend dig, hvis du ønsker hjælp af en elektriker i København til en af de tidligere nævnte opgaver. Vi kan naturligvis også hjælpe dig med andre elektrikeropgaver, som ikke hører ind under ovenstående. Vi udfører typisk el-installationer i København, Vestegnen og Roskilde, men vi opererer i hele Danmark. 

Erfaren elektriker i København

Når du vælger HSG El-Teknik som din samarbejdspartner, får du en erfaren og pålidelighed elektriker. Til trods for vores korte levetid, har alle vores elektrikere mange års erfaring med faget. Vi kan derfor garantere korrekte og sikre installationer til konkurrencedygtige priser. Vi har desuden døgnvagt, så hvis du har akut opstået problemer med din elektricitet, rykker vi hurtigt ud og fikser det for dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag

Er du på udkig efter en professionel og autoriseret elektriker i København? Så er du kommet til det rette sted. Med høj faglighed og et højt serviceniveau ønsker vi at give dig en tilfredsstillende oplevelse, når du vælger os til dit el-projekt. Fortæl os om dine tanker og ønsker. Så kommer vi gerne med professionel rådgivning og sparring, således at vi i fællesskab finder den optimale løsning til dig, som du kan have glæde af i mange år.

 

Kontakt os via telefon på 53 88 54 54 eller send en e-mail til info@hsg-el.dk. Du kan også benytte dig af vores kontaktformular på vores hjemmeside. Så vender vi tilbage på din forespørgsel hurtigst muligt.

 

[Total:0    Gennemsnit:0/5]