Tømrer i Helsingør, Hillerød og Roskilde

Står du og mangler en tømrer i Helsingør, Hillerød, Roskilde eller omegn? Når resultatet skal være lige, når du søger en tømrer med stor erfaring og når du ikke skal være i tvivl om, om du har valgt den helt rigtige tømrer, så skal du kontakte AhornByg.

Det er nogle af de klassiske tømreropgaver, de udfører. Derudover siger de stort set aldrig nej til en opgave uanset hvor speciel den er. De elsker udfordringer og udfører dem altid til perfektion.

De har mere end 15 års erfaring, og brænder ikke kun for at levere et godt resultat men også at tage hånd om kunden.

Mere end håndværket i fokus

Det er ikke kun det gode håndværk og det perfekte resultat, der er i fokus, når AhornByg går til værks. Det er i sidste ende nemlig kundens mening og tilfredshed, der betyder noget. Hvis de har lavet et godt stykke arbejde, men kunden ikke er tilfreds, er det ikke godt nok.

Derfor er de altid i dialog med deres kunder, også undervejs, så de hele tiden kan forventningsafstemme, hvis der opstår ændringer undervejs i processen. Man er kort sagt altid i gode hænder hos AhornByg.

De er medlem af Dansk Byggeri, og derfor har de Byg Garanti. På den måde er du sikker på at de leverer god kvalitet helt ud til fingerspidserne hver gang.

Kontakt din lokale tømrer

Når du går med byggedrømme eller har du brug for en tømrer nu og her, så kontakt AhornByg. Man kan desuden altid få et uforpligtende tilbud.

Ring til dem på 31 31 80 89 eller send en mail til info@ahornbyg.dk. Du kan også udfylde deres kontaktformular på deres hjemmeside, så vender de tilbage.