Varmepumper installeret af el-installatør

Hos Brdr. Engelhardt er vi specialiserede i at installere varmepumper. Vi er en erfaren el installatør og samlet har vi mere end 30 års erfaring i branchen. Derudover er vi også KMO-godkendt, hvorfor vi har gennemgået myndighedernes kvalitetskontrol og den relevante uddannelse. Dermed er du sikret høj kvalitet, når vi står for installation og håndtering af varmepumper samt klimaanlæg. Vi installerer varmepumper med præcision og tilbyder ligeledes kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med installeringen.

Varmepumper hos Brdr. Engelhardt

Vi bruger gerne vores faglige kompetencer og flere års erfaring til at hjælpe dig med at vælge den type varmepumpe, som vil være mest optimal for din ejendoms og dit behov. Overvejer du at få installeret en varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os for rådgivning. Når du vælger en el installatør til at installere din varmepumpe, kan du være helt sikker på, at installationen er godkendt og vil holde i adskillige år frem. Vi rådgiver dig gennem hele processen og lægger vægt på at opnå høj kvalitet hver gang. Vi lytter til dine behov og ønsker, så vi i fællesskab kan finde den løsning, som er mest effektiv og optimal til din ejendom. Vi følger med tiden udvikling indenfor faget og opfylder alle krav.
Ved at installere varmepumper opleves adskillige fordele, blandt andet:

  • opvarmningsmetode som er effektiv
  • CO2-udledningen er minimal
  • driften er billig

Ved at få installeret en varmepumpe, kan du spare penge på varmeregningen årligt. Det er en effektiv måde at opvarme og nedkøle din ejendom. Ydermere er det også et klimavenligt valg. Vi håndterer og installerer alle typer varmepumper uanset mærke og model.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ønsker du os til at installere din varmepumpe eller har du spørgsmål vedrørende installering af varmepumper, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 40214629 eller på mail ceh@engelhardt.nu.