Vi kan meget mere end bare at lægge nyt tag

Er du på udkig efter en pålidelig tømrer i Nordsjælland, som kan varetage din tagrenovering? Eller måske er du i tvivl om det er ved at være tid til at få lagt et nyt tag? Det kunne også dreje sig om noget helt tredje? Hos AH Tømrermester lever vi af tilfredse og langvarige kunderelationer. Derfor kan man altid forvente at vi møder op velforberedte, med et smil på læben, og et gåpåmod som ikke er til at skyde igennem. Vi er et alsidigt tømrerfirma og derfor kan vi håndterer tømreropgaver i alle størrelser, uanset hvor fantasifulde de er.

Når du vælger os som din foretrukne tømrermester i Nordsjælland. Så er du garanteret et holdbart resultat, udført af pålidelige tømrere som brænder for faget. Ikke nok med det, så elsker vi træ, og udfører alle opgaver der har med træ at gøre. Derfor er der altså rig mulighed for både at få lagt et nyt tag, såvel som at få installeret nye døre og vinduer og meget mere. Herunder kan du med fordel se en liste med vores vores ydelser

Vores kunder skal være trygge, tilfredse og tossede med det udførte arbejde

Vi kommer altid med en kyndig rådgivning, når vi modtager henvendelser vedrørende tagopgaver. Med vores brede brancheerfaring har vi udarbejdet en ekspertise i taglægning, og derfor kommer vi altid ud og foretager en grundig gennemgang af tagets nuværende tilstand, for at vurdere hvilket indgreb der ville have størst indvirkning for vores kunde.

Herunder har vi til din fordel listet alle de typer af løsninger vi kan udfører i forbindelse med en tagopgave.

  • Tagrenovering
  • Nyt tag
  • Forbedring af tagkonstruktionen
  • Spær
  • Isolering
  • Og meget mere

Det kan være en lukrativ løsning for dig, at lagt få nyt- eller istandsat det nuværende tag. Da det kan reducere el- og varmeforbruget gevaldigt.

Kontakt os allerede i dag

Vi går langt for vores kunder, og derfor kommer vi gerne ud og besigtiger de områder af din bolig, som du gerne vil have optimeret, ombygget eller repareret. Vi kan kontaktes på telefon 25 37 18 20 og tager altid en grundig og vejledende snak med vores kunder. Der er også mulighed for at sende en skriftlig henvendelse til E-mail ah@ahtomrermester.dk hvor vi vender tilbage hurtigst muligt.