Hvis du mangler en autoriseret elektriker til at installere dit ABA-anlæg, er vi de rette for dig. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

ABA-anlæg

Hvis du mangler en autoriseret elektriker til at installere dit ABA-anlæg, er vi de rette for dig. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

ABA-anlæg

Dit nye, moderne brandalarmanlæg

Øg sikkerheden med et ABA-anlæg

I nye bygninger er det et krav fra brand- og byggemyndighederne, at et ABA-anlæg installeres i ejendommen. Og selvom det er en bygning af ældre dato, er det stadig et ganske fornuftigt valg at få installeret det for at øge sikkerheden. Med et ABA-anlæg alarmerer systemet automatisk brandvæsenet, såfremt anlæggets branddetektorer opfanger røg eller usædvanligt høje temperaturer. Vi har flere forskellige typer af kunder, der ser et ABA-anlæg som en nødvendig investering. Herunder:

  • Hoteller
  • Institutioner
  • Virksomheder
  • Større private hjem

Hos DS El-Teknik er vi eksperter i installation af ABA-anlæg i større bygninger. Kontakt os i dag, hvis du skal have et effektivt brandalarmanlæg i Hvidovre, Vanløse, Rødovre eller resten af Storkøbenhavn. Vi kan også hjælpe dig, hvis du skal bruge adgangskontrol, overvågning eller dørtelefoner.

Sikre og effektive el-installationer

Vælger du os som installatør, får du en autoriseret el-installatør med høj faglighed og ekspertise. Vi leverer et ordentligt stykke håndværk og sørger for pålidelige og certificerede el-installationer. Du er derfor i sikre hænder, når du vælger os som din elektriker til dine el-installationer.

Vi kan tilbyde dig og din virksomhed professionel rådgivning, hvis du overvejer et ABA-anlæg. Ud fra jeres behov og ønsker kan vi finde den rette løsning til jer, og vi sørger naturligvis for, at anlægget opfylder gældende lovgivning. Vi tilbyder en transparent prissætning, så du på forhånd ved, hvad det vil koste samt hvad du betaler for. Vi stiller høje krav til os selv, og vi sørger altid for at levere en tilfredsstillende løsning.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak

Går du med tanker om at installere et ABA-anlæg i din virksomhed? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til en uforpligtende snak og giver gerne kvalificerede råd og sparring ud fra jeres behov og ønsker.

Du kan kontakte os i dag på tlf. 36 14 03 00 eller via e-mail sl@ds-elteknik.dk. Ellers kan du udfylde kontaktformularen og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.