Polyurethangulv for en slidstærk gulvløsning

Et polyurethangulv har en høj slidstyrke og er derfor egnet til både plejehjem, skoler, kontorer og mange andre områder. Når du vælger at få udført et polyurethangulv, har du mulighed for at vælge farver ud fra et farvekort. Farverne kan blandes, og du har derfor adskillige løsninger, hvorfor du får et gulv, som passer din bolig eller ejendom.

Et polyurethangulv er derfor velegnet, hvor både design og slidstyrke er vigtigt. Det er ydermere muligt at foretage et farveskift senere hen, hvis det ønskes. Det er derfor altid muligt at skifte design på dit gulv. Vi tilbyder derudover også reparation af polyurethangulv samt de følgende andre gulvløsninger:

Hos Dupa Gulve er vi specialister i polyurethangulv

Vi er et erfarent og professionelt gulvfirma, hvorfor vi gerne varetager din gulventreprise. Når du vælger et polyurethangulv, vil du opleve en bedre akustik og komfort. Denne type gulv er både let at vedligeholde og reparere. Da der ingen fuger og samlinger er, giver denne løsning et pænt og enkelt design.

Vores gulvfirma finder du i Gentofte, og vi tilbyder gerne vores gulvløsninger over hele Sjælland. Har du behov for at få tilset dine gulve med henblik på en løsning og et tilbud, er du velkommen til at lave en aftale om et gratis gulvtjek med os.

Kontakt os i dag for at høre nærmere om vores gulvløsninger

Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at høre nærmere, er du meget velkommen til at kontakte os på enten telefon 45 93 88 18 eller på mail info@dupagulve.dk. Vi ser frem til at høre om dit projekt og i fællesskab finde en gulvløsning, som imødekommer alle de ønsker, som du måtte have til dit nye polyurethangulv eller en eventuel renovering af et nuværende.

Linoleumsgulv efter dine ønsker

Når du vælger at få udført et linoleumsgulv, får du et særdeles slidstærkt gulv, som ydermere er meget modstandsdygtigt og let at rengøre. Denne gulvtype er derudover let at rengøre og vedligeholde, hvilket gør linoleumsgulv egnet til mere trafikerede områder og arealer. Ofte vælges denne gulvløsning kontorer, institutioner, virksomheder, plejehjem og i private boliger eksempelvis i køkkener, badeværelser og bryggers. Hos Dupa Gulve er vi specialister i flere forskellige gulvløsninger, og vi kan derudover også tilbyde de følgende løsninger, når der skal udføres nye gulve:

Hos Dupa Gulve er vi eksperter i linoleumsgulv

Når du vælger at få etableret et linoleumsgulv, har du en række muligheder vedrørende farvevalg og overflade. Vi tilbyder en række brugertilpassede løsninger, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på udformningen af gulvet. Således får du et gulv, som passer til atmosfære og æstetik i din ejendom.

Har du allerede et linoleumsgulv, som trænger til en renovering, gør vi gerne dette. Et linoleumsgulv har en særdeles lang levetid, og det kan ofte være muligt at forlænge denne gennem en renovering af linoleumsgulv. Hos Dupa Gulve tilbyder vi også andre belægninger af gulve såsom epoxy og polyurethan. Ligeledes laver vi også en række behandlinger af gulve. Vi står altid klar til at høre om dit projekt for at finde den mest optimale gulvløsning.

Kontakt os her for at få et tilbud på en af vores gulvløsninger

Er du interesseret i et tilbud på et nyt gulv eller en renovering af gulv, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og kommer med et uforpligtende tilbud på en løsning. Du kan enten ringe til os på telefon 45 93 88 18 eller skrive til os på mail info@dupagulve.dk. Du kan også bestille et gratis gulvtjek.