Bygherrerådgivning

I Falkon A/S tilbyder vi bygherrerådgivning udført af kompetente Ingeniører. Med bygherrerådgivning får du blandt andet rådgivning og sparring under hele byggeprojektets forløb. Vi rådgiver således om alt lige fra materialevalg i starten af processen til løbende økonomi- og tidsstyring. Det betyder, at vi kan hjælpe med alle opgaver, der ikke vedrører det praktiske arbejde med at bygge bygningen. Som bygherrerådgiver kan vi blandt andet hjælpe dig med:

 

  • Planlægning og processtyring
  • Budgetstyring
  • Gennemgang af ejendomme
  • Tilstandsrapporter samt helhedsplaner og udviklingsplaner
  • Valg af udbudsform, udbud samt indgåelse af aftaler
  • Byggestyring undervejs i byggeprojektet

 

Ovenstående er blot et udpluk af de typer af arbejdsopgaver som vi typisk hjælper med som bygherrerådgiver. Er du i tvivl så tøv ikke, kontakt os allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig så dit byggeprojekt kommer sikkert i mål.

Hvornår er der behov for en bygherrerådgiver?

Bygherrerådgivning er sparring gennem hele byggeprojektets forløb. Derfor er det en god ide at introducere bygherrerådgivning til dit byggeprojekt allerede i begyndelsen. På den måde får du det maksimale ud af vores rådgivning og vi kan sammen blive enige om planlægningen af projektet.

 

Hvor nødvendigt det er at anskaffe sig en bygherrerådgiver, afhænger af størrelsen på byggeriet. Hvis der er behov for koordinering mellem flere samarbejdspartnere og underleverandører, er det oplagt at tilkøbe bygherrerådgivning. Med os som din bygherrerådgiver holder vi overblik over alle de administrative, økonomisk og koordinerende opgaver, således at du som bygherre kan holde fokus på at udføre det praktiske arbejde i forbindelse med byggeprojektet.

Har du brug for bygherrerådgivning?

Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Med bygherrerådgivning fra Falkon A/S har du et helt hold af Ingeniører i ryggen. På den måde kan du føle dig sikker både økonomisk og teknisk undervejs i byggeprojektet. Du er velkommen til at ringe på telefon 35 36 45 00 eller sende os en e-mail på fg@falkon.dk. Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende møde angående. dit byggeprojekt. Så er også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.​