Førsteklasses lægning af tæppefliser

Tæppefliser er med blevet populære, især i lokaler hvor slitagen er centreret enkelte steder. Derfor er tæppefliser i dag ofte brugt i eksempelvis kontormiljøer og på gangarealer. Det smarte ved tæppefliser er at du kan nøjes med at skifte et lille område hvis det skulle blive nødvendigt grundet slid eller pletter. Udskiftningen af tæppefliser tager os kort tid, og dit gulv er derefter så fint som nyt.

Tæppefliser lige efter dit hovede

Tæppefliser kommer i mange forskellige farver og designs, og du kan som kunde hos os helt selv vælge udseendet af dit nye gulv. Vi rådgiver naturligvis ud fra vores erfaring, så du ender med en løsning du bliver glad for mange år frem.

Udover tæppefliser tilbyder vi også andre gulvtyper, blandt andet:

Få lagt tæppefliser af professionelle

Det er vigtigt at tæppefliserne bliver lagt korrekt, da uregelmæssigheder og ujævnheder i lægningsarbejdet er tydeligt hvis der bliver sjusket lidt. Derfor anbefales det altid at bruge et professionelt gulvfirma til lægning af tæppefliserne.

Kontakt DK Gulv Entreprise i dag for et tilbud på førsteklasses lægning af tæppfliser. Vi lover at du ikke vil fortryde det.