Holme Entreprise er eksperter i renovering af badeværelse. Kontakt os i dag og hør mere.

Renovering af badeværelse

Holme Entreprise er eksperter i renovering af badeværelse. Kontakt os i dag og hør mere.

Renovering af badeværelse

Vi gør dine badeværelsesdrømme til virkelighed

Eksperter i renovering af badeværelse

At påbegynde et badeværelsesprojekt kan virke overvældende og uoverskueligt. Hvilket design skal værelset have? Hvad kommer det til at koste? Hvor lang tid vil det tage? Hvilke faggrupper skal man kontakte? Det kan være udfordrende at få et overblik over projektet. Hos Holme Entreprise er vi klar til at hjælpe og rådgive dig gennem hele processen. Vi tager dig i hånden fra starten af projektet og sørger for at holde overblikket.

Har du planer om renovering af badeværelse, står vi klar til at hjælpe dig. Det kræver en kombination af flere håndværksfag såsom murere, elektrikere, VVS’ere og malere. Som entreprenørfirma har vi et alsidigt team bestående af netop disse håndværkere, så vi kan tilbyde dig en hoved- eller totalentreprise. Har du brug for renovering af badeværelse i Taastrup, Albertslund eller resten af Sjælland, er vi de rette for dig.

En løsning efter dine behov

Lader du os stå for renoveringen af dit badeværelse, er du i trygge hænder. Hvad enten du har behov for en komplet renovering eller en ny tilføjelse til badeværelset, skaber Holme Entreprise skræddersyede badeværelsesløsninger, hvor dine behov og ønsker bliver opfyldt.

Vi sørger for en gnidningsfri koordinering mellem relevante fagfolk og at enhver opgave sluttes rettidigt. Resultatet er en effektiv gennemførelse af projektet, som i sidste ende betyder en bedre pris for dig. Vi ønsker at hjælpe dig uanset størrelsen af projektet. Vi klarer både renovering af badeværelse hos private eller totalløsninger for institutioner og virksomheder.

Kontakt os i dag

Skal du bruge renovering af badeværelse? Ring til os i dag og lad os sammen drøfte dine tanker. Vi står klar til at give dig et unikt og personligt resultat, du kommer til at nyde mange år fremover. Ring til os på 29 72 85 05 eller skriv en mail til msh@holme-entreprise.dk. Vi er klar til at tage en uforpligtende snak og blive klogere på dine ønsker. Lad os sammen gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed.