Renovering af køkken i København

Står du og mangler renovering af køkken i Nordsjælland eller København og omegn? Vi sørger for dine boligdrømme går i opfyldelse.

Solid og kvalitetsbevidst renovering af køkken

Læg trygt ansvaret hos os, vi har erfaringen og vil gøre alt for, at vi sammen kan kreere en god plan for dit køkkenprojekt!

Mange mener, at køkkenet er husets vigtigste rum, da man bruger meget tid lige netop der. Trænger dit køkken derfor til et friskt look med en køkkenrenovering? Eller har du dit drømme-køkken, men står og mangler hjælp til at sætte det op? Hvis dette er tilfældet, så kan du roligt kontakte J.H. totalentreprise, der har flere års erfaring i køkkenopsætning og køkkenrenovering!

Hvis du derudover skal have monteret en ny opvaskemaskine, hvis lågerne skal have nye håndtag eller din bordplade skal udskiftes, så er vi parate til at hjælpe dig med din køkkenrenovering. Vi kan rådgive dig med hensyn til priser mm. samt renovere dit nuværende køkken, så dit gamle køkken næsten bliver som et nyt med lækre detaljer.

Køkkenrenovering København på dine præmisser

Køkkenrenoveringen bliver lige præcis som du vil have det.Vi kan hjælpe dig med køkkenopsætningen og sørge for, at dit nye køkken bliver dit nye drømme-rum. Vi har professionelle folk, der opsætter køkkenet, som du ønsker det. Du skal derudover huske, at du nu kan trække dine udgifter til håndværkeren fra i skat. Se mere under afsnittet om håndværkerfradrag.

Vores arbejde bliver mødt af tilfredse mennesker, der ofte udtaler sig således :”Vores nye køkken står som en drøm. En fantastisk følelse af, at være i vores gamle køkken med alle vores velkendte ting, men stadig helt nyt og lækkert.”. Vi er utrolig glade for disse tilbagemeldinger, da i samler på tilfredse kunder, og vi dermed også fast besluttet på at tilføje dig på listen!

Kontakt os på telefon 70 70 70 87 eller mail info@jhe.dk. Du kan også læse mere her og sende en kontaktformular.