Tømrer

Hvis du står og skal bruge en tømrer der kan sit kram og går højt op i kundetilfredshed, kan du roligt kontakte MB Byg & Anlæg. De kører ud til Ringsted, Slagelse, Næstved og de omkringliggende byer. De tilbyder bl.a.

De er også eksperter i at levere skræddersyede løsninger, og har en masse dygtige samarbejdspartnere i andre håndværkerfag, så selvom du skal have lavet specialopgaver, kan de helt sikkert godt løse opgaven.

Når du har brug for en tømrer er det ofte i forbindelse med en eller anden form for forsøg på at forøge værdien på din ejendom. Tag MB Byg & Anlæg med på råd, de ved rigtig meget om værdiforøgelse af ejendomme og hvordan du får mest muligt ud af det.

Tilbygninger og ekstra kvadratmeter

En tilbygning kan være en udestue, et ekstra rum eller bare en generel udvidelse af kvadratmeter. Det kan have en positiv effekt på ejendomsværdien og gøre ejendommen meget mere attraktiv.

Når man laver tilbygninger er det en ret omfattende proces, der kræver lidt mere end bare de gængse tømrerskills. Selvom tilbygningen er ny, skal den stadig være i stil med den oprindelige bygning. MB Byg & Anlæg får det hele til at se naturligt ud samtidig med at tilbygningen fremstår ny og lækker.

MB Byg & Anlæg vil lidt mere. De går højt op i finish og at linjerne er snorlige. Vigtigst af alt er dog kunden. Først når kunden er tilfreds, er de tilfredse. Derfor går de også højt op i kundedialoger.

Kontakt MB Byg & Anlæg

Hvis du skal bruge en tømrervirksomhed der leverer lige lidt mere end den gængse tømrer, skal du tage fat i MB Byg & Anlæg. Man kan altid tage en uforpligtende snak med dem om eksempelvis drømmene om en ny tilbygning.

Ring til dem på 40 56 02 68 eller send en mail til mbbyg@mail.com. Du kan også udfylde kontaktformularen på deres hjemmeside.