Hurtigt og effektivt dækskifte

Vi gør det nemt for dig

Har du brug for et dækskifte eller generel dækservice, er vi den rigtige løsning. Hos Mobil Dækservice gør vi det nemmere for dig, når du skal have foretaget dækskifte. Uanset om du er derhjemme eller på arbejde, kommer vi ud til dig. Vi er yderst fleksible, og udfører arbejdet på dine præmisser, med ekstraordinær service. Du slipper derfor for det traditionelle visit hos en automekaniker, hvilket gør, at du kan bruge din tid mere fornuftigt. 

Vi tilbyder blandt andet:

Vi rykker ud på din ønskede adresse

Hos Mobil Dækservice kører vi ud til dig, hvor end du er. Vi har base i København. Du kan få udført dækskifte på vores adresse i København, eller på din egen ønskede adresse – det er helt op til dig. Vi dækker det meste af Sjælland, og er fleksible så dine behov efterkommes. Om du er i Roskilde, Køge eller Helsingør, så er vi klar til at servicere dig og din bil, så dækkene igen står knivskarpe. Tøv derfor ikke med at kontakte os, vi kan helt sikkert også hjælpe dig. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, alle kan betale.

 

Ved punkteringer er vores udkørselsservice den helt rigtige løsning. Det kan nemlig skade dit dæk yderligere, hvis du fortsætter din kørsel efter det er punkteret. Derudover, kan du risikere at ødelægge din fælg, og så kan det hurtigt blive en dyr affære. Ring derfor til os når uheldet er ude. Så lapper vi det inden yderligere skade opstår, eller foretager et dækskifte.  

Et dækskifte har aldrig været nemmere

Har du brug for et dækskifte eller andet dækservice, så ring endelig til os. Spar dig selv besværet, det skal vi nok tage på vores skuldre. Du kan kontakte os her, eller ringe til os på telefon 71 99 49 99 til en uforpligtende samtale.