Facadepuds

Når en facade begynder at se gammel og slidt ud findes der en løsning. P. Andersen & Søn Entreprise er dine eksperter i facadepuds. De udfører også:

Facadepuds er et effektivt middel til revner og slitage på en bygnings facade. Pudsen gør at facaden igen kan fremstå som ny. Virksomheden har eksisteret i mere end 75 år, så de har styr på deres kram og er yderst professionelle. De ved præcis hvordan de skal håndtere en opgave.

P. Andersen & Søn Entreprise er en del af det svenske Fasadgruppen Norden AB som udgør Nordens største facadekoncern.

Fokus på kunderne

Når du skal have lavet en facade på en bygning, er det vigtigt at få fat i en virksomhed, der laver et pænt men også holdbart resultat. P. Andersen & Søn Entreprise håndterer opgaverne til perfektion uanset om der er tale om en mindre husfacade eller store facader på de gamle bygninger inde i København.

Professionalismen er ikke til at tage fejl af. De er med hele vejen i processen, indtil der står en helt færdig facade tilbage. De har en god dialog med kunderne uanset opgaven og om det er privat eller erhverv.

Den grønne vej

P. Andersen & Søn Entreprise har lavet facader siden 1946, og har i dag stort fokus på grøn omstilling. De tænker bæredygtigt og har samtidig stort fokus på at skabe resultatet i høj kvalitet.

Kontakt P. Andersen & Søn Entreprise

Med denne virksomhed har du tryghed hele vejen. De er certificeret både inde for miljø og høj kvalitet. De har så meget erfaring, at de altid finder den rigtige løsning.

Kontakt virksomheden på 24 69 64 91 og indhent et uforpligtende tilbud på facadepuds. Du kan også skrive til dem ved enten at sende en mail på jeppe@facadepuds.dk eller ved at udfylde deres kontaktformular på deres hjemmeside.