Omfangsdræn

Skal du have etableret omfangsdræn, er det vigtigt at få en dygtig og professionel installatør til det. Et fugtigt fundament kan lave store skader på bygninger, da der er stor risiko for svamp og råd, der i sidste ende kan give et sundhedsskadeligt indeklima.

En professionel VVS-virksomhed med stor erfaring inden for omfangsdræn er RD VVS. De er autoriserede og udfører alle slags opgaver indenfor VVS men også El og Kloak. De ved derfor rigtig meget indenfor flere felter. De kører ud til opgaver i:

  • Storkøbenhavn
  • Nordsjælland
  • Roskilde og omegn
  • Amager

Har du brug for en dygtig VVS’er til at lægge omfangsdræn? Kontakt RD VVS allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

RD VVS har garanti

Virksomheden er medlem af TEKNIQ som er en garantiordning for, at arbejdet altid udføres ordentligt. Skulle det ske, at et stykke arbejde ikke udføres ordentligt, er kunden dækket af en garanti der kan udbedre de fejl, der er sket.

Virksomheden sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde – hver gang. De arbejder ud fra principper om høj kvalitet og god kundeservice, og at deres egne medarbejdere skal arbejde i et godt arbejdsmiljø. Det skaber både glæde og effektivitet.

Virksomheden tilbyder også ydelser inden for:

Virksomheden tilbyder også døgnservice, når du har akut brug for hjælp uden for normal åbningstid. De kommer med det samme og udbedrer skaderne.

Få et tilbud

Hos RD VVS sørger de både for opgravning rundt om huset, nedvaskning af fundament eller hvad der ellers skal til for at lægge omfangsdræn. Kontakt dem i dag og få et uforpligtende tilbud.

Ring på 44 53 80 24 eller send en mail til post@rdvvs.dk. Du kan også skrive til dem via deres kontaktformular, så vender de tilbage.