El installatør i København

Står du og har brug for en autoriseret el installatør i København eller omegn? Hos SFA El & Teknik får du udover en autoriseret elektriker også rådgivning og vejledning, når de lægger vejen forbi dit hjem.

Derudover er de omfattet af garantiordningen hos TEKNIQ Garanti, som gør, at du altid er økonomisk sikret, hvis det skulle ske at der var fejl i det udførte stykke arbejde. Det betyder ikke, at arbejdet af og til er sjusket. Det er nemlig ikke enhver el installatør, der kan blive medlem. Det kræver, at man som elektriker er dygtigt.

SFA El & Teknik tager hånd om deres kunder, og sørger altid for at efterlade et godt førstehåndsindtryk. De står altid klar med råd og vejleding, og sætter kunden godt og grundigt ind i det arbejde de udfører.

En el installatør der løser alle opgaver

Uanset hvad du skal have hjælp til indenfor elektrikerfaget, kan du med fordel tage kontakt til SFA El & Teknik. Det er både mindre opgaver men også større renoveringsprojekter. SFA El & Teknik tilbyder bl.a.:

Her har du at gøre med en elektriker, der altid ved hvad han gør, og som ikke går igen, før arbejdet er færdigt. Derudover kan du ringe til dem 24 timer i døgnet, hvis uheldet skulle være ude udenfor normal åbningstid.

Kontakt din lokale el-installatør

SFA El & Teknik står klar til at løse enhver opgave med elektricitet i København eller omegnen. Kvaliteten er altid i top, og du kan derfor med fordel kontakte netop dem.

Ring til SFA El & Teknik på 20 87 88 48 eller send dem en mail hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud. Deres mail er sa@sfa-el.dk. Derudover har de en kontaktformular på deres hjemmeside, som du kan udfylde, så kontakter de dig snarest.