Tømrer til små og store opgaver

Hos Skelbo’s Tømrer & Montage bliver du mødt af en kompetent og dygtig tømrer, der er godt rustet til at varetage store som små opgaver. Vi udfører opgaver for både privatkunder og erhvervskunder og tilbyder håndværk i høj kvalitet. Vi gør altid vores bedste for at leverer løsninger i god kvalitet med lang holdbarhed. Vi arbejder professionelt og kvalitetsbevidst. Vi er klar til at varetage dit næste byggeprojekt.

Skelbo’s Tømrer & Montage klarer alle typer tømrerarbejde

Vores ekspertise og erfaring spænder bredt, hvorfor vi er altid er i stand til at tilbyde en tømrer til at løfte netop den opgave, du ønsker vi varetager. Inden for tømrerfaget løser vi alle opgaver. Kontakt os, når du har brug for en professionel. Vi udfører en bred vifte af forskellige opgaver, herunder udskifter vi vinduer og døre. Vi udfører blandt andet opgaver vedrørende disse forskellige områder:

Uanset hvilken opgave vi udfører, lægger vi stor vægt på kvalitet og god service. Vi vægter vores kunders tilfredshed, og vi forsøger altid at opfylde ethvert ønske og behov, som vi bliver mødt af fra vores kunder. Vi fører en tæt dialog, så vi i fællesskab kan finde den mest optimale løsning. Således tilpasser vi en aftale, som passer til netop din opgave. Vi garanterer at du hos os mødes af en ambitiøs og engageret tømrer med et særdeles højt fagligt tømrer niveau. Vi er et nyt firma men med stor erfaring og stærke kompetencer.

Kontakt os for et tilbud på en tømrer

Ønsker du os til at stille op med en fagmand, er du meget velkommen til at kontakte os for et tilbud. Vi tilbyder gerne rådgivning og at tage en snak omkring dit byggeprojekt. Ring til os på enten telefon 28512092 eller mail sktmontage@gmail.com.