Nyt tag lagt af tagspecialister

Skal du have lagt nyt tag?

Er dit tag ved at trænge til en overhaling? Hos Tømrer- og Snedkermester Mikael Holck er vi specialister i at lægge nyt tag. Med fokus på kvalitet, pålidelighed og holdbarhed er vi det sikre valg, når du ønsker at få lagt et nyt tag på din ejendom. Som tømrerfirma med mange års erfaring i branchen, garanterer vi professionelle resultater.

Et nyt tag er ikke kun en visuel opgradering af dit hjem, men har også en række fordele. Det giver blandt andet bedre energieffektivitet, hvilket ofte vil resultere i væsentlige besparelser på dine energiudgifter. Derudover bidrager et solidt og velkonstrueret tag til at beskytte dit hjem mod vejr og vind.

Ønsker du en besigtigelse af dit tag, er du velkommen til at kontakte os. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud på et nyt tag

Vælg den rette samarbejdspartner

Et nyt tag er naturligvis en stor investering. Derfor er det altafgørende, at du vælger den helt rette samarbejdspartner, med den fornødne erfaring og ekspertise, der skal til for at levere et professionelt resultat.

Hos Tømrer- og Snedkermester Mikael Holck forstår vi processen, og er altid med dig hele vejen fra A-Z. Vi er altid behjælpelige i forbindelse med tvivlsspørgsmål, og sørger for at skabe en god dialog undervejs i byggeprocessen. Det sikrer, at du er informeret om, hvad der foregår. Det skaber de bedste resultater. Vi vejleder og rådgiver dig naturligvis, så du ender med en løsning, der passer til din stil, og er indenfor dit budget.

Få et uforpligtende tilbud

Vi er et oplagt valg, når du skal have lagt nyt tag eller ønsker en tagrenovering. Hos Tømrer- og Snedkermester Mikael Holck sætter vi en ære i vores fag, og ønsker altid at levere sublim service og professionelle resultater. Med en skræddersyet løsning er du garanteret et nyt tag, der er lige som du ønsker. Kontakt os på telefon 42 46 81 10 eller ved at sende os en e-mail på mail@mikaelholck.dk.

Tømrer certificeret i håndtering af asbest tag

Har du asbest i dit tag?

Mange ældre tage af eternit indeholder asbest, der er et stof, som er yderst sundhedsskadeligt. Hos Tømrer- og Snedkermester Mikael Holck er vi asbest certificerede, og uddannet i at håndtere asbest korrekt og forsvarligt. Hvis du har mistanke om, at du har asbest i taget, foretager vi gerne et gratis tagtjek for dig. Så er du på den sikre side.

Få en professionel til at håndtere dit asbest tag

Selvom du i princippet gerne selv må fjerne og bortskaffe dit asbest tag, anbefales det, at du rådfører dig med en professionel, der er certificeret i behandling og håndtering af asbest. Ellers risikerer du at indånde de små asbestfibre, der er voldsomt kræftfremkaldende. Samtidig er der specielle regler for at arbejde med asbest som skal overholdes, herunder også bortskaffelse af asbest tag. Dem har vi dog helt styr på. Vi går ikke på kompromis med hverken vores, eller din sikkerhed.

 

Når du vælger en certificeret specialist hos os, er du sikret:

  • Gratis tagtjek
  • Certificeret medarbejder
  • Udskiftning og nedtagning, samt bortskaffelse af asbest tag
  • Mange års erfaring i branchen
  • Specialister i tagarbejde

 

Skal du have nyt tag, er vi de rette til opgaven. Med mange års erfaring i branchen, har vi opnået stor ekspertise indenfor tagrenovering og i at lægge nyt tag. Desuden foretager vi også energirenovering og udskiftning af tagrender. Vi sørger altid for at have en faglig dialog med dig både før og under arbejdet, og rådgiver dig professionelt. Det sikrer, at dine behov og ønsker efterleves.

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde

Vi er din lokale tømrer i Køge. Kontakt os snarest muligt, hvis du vil have hjælp til at håndtere dit asbest tag. Så tager vi en uforpligtende samtale om, hvordan vi på bedst mulig vis kan hjælpe dig. Vi arbejder primært i Køge, Roskilde, Greve og omegn. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon: 42 46 81 10 eller sende os en e-mail på mail@mikaelholck.dk.