Badeværelser i Frederikssund og Frederiksværk

Hos TKH-Byg ApS er vi i stand til at bygge nye badeværelser eller foretage renovering af eksisterende. Badeværelser er vores speciale, og vi har mange års erfaring med både etablering og renovering. Hvad end du har behov for vedrørende badeværelser, tilbyder vi en løsning, som opfylder dine behov og ønsker. Ligeledes har vi stærke kompetencer i forbindelse med flisearbejde, hvorfor du kan forvente et snorlige resultat. Når vi etablerer badeværelser, er der en række muligheder vedrørende valg af materialer og fliser. Vi lægger derfor stor vægt på i fællesskab at finde den mest optimale løsning, som imødekommer dine forestillinger og forhåbninger. Gennem hele projektet er vi i tæt dialog.

Renovering eller etablering af badeværelser

På baggrund af vores erfaring og faglige kompetencer tilbyder vi altid gerne kompetent rådgivning, hvis du er i tvivl. Det er vores førsteprioritet at skabe et resultat, som du vil værdsætte flere år frem. I forbindelse med arbejde med badeværelser stiller vi altid professionelle fagfolk til rådighed. Vi ved, hvad vi laver og går op i vores håndværk. Hvad angår kvalitet, går vi aldrig på kompromis. Hos TKH-Byg ApS har vi stærke kompetencer indenfor snedker- og håndværkerfaget. Derfor er vi i stand til at løfte en bred vifte af opgaver i Frederiksværk, Frederikssund og omegn blandt andet indenfor de følgende arbejdsområder:

Ved enhver opgave, som vi udfører, lægger vi vægt på effektivitet og punktlighed. Når du indgår en aftale med os, kan du være sikker på, at vi overholder alle tidsfrister og imødekommer dine forventninger.

Kontakt os i dag for at få et tilbud

Når du har brug for professionel ekspertise i forbindelse med renovering eller etablering af badeværelser, er vi hos TKH-Byg ApS klar til at varetage opgaven. Ønsker du et uforpligtende tilbud eller rådgivning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 42 54 13 30 eller på mail tkhbyg@gmail.com.