Tømrer i Frederikssund

Dit lokale byggefirma

Kvalitetsbevidst tømrer i Frederikssund

Står du og mangler en tømrer i Frederikssund, der er til at stole på?

Med TKH-Byg er du garanteret en håndværker der går til enhver opgave med faglig stolthed og med fokus på detaljen. Hos os er høj kvalitet ikke nødvendigvis ensbetydende med en høj pris. Skal du have hjælp til dine byggeprojekter, så står vi klar til at hjælpe med en lang række forskellige opgaver. Vi udføre både opgaver inden for tømrer og murer faget. Du kan derfor få hjælp til blandt andet:

Ovenstående er blot et udpluk af de opgaver vi ofte udføre for vores kunder. Har du en opgave som ikke er nævnt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig alligevel.

En tømrer i Frederikssund som du kan regne med

For os er det vigtigt at du er tryg hele vejen gennem processen. Hos os er en aftale en aftale og arbejdet bliver udført som lovet og til tiden. Uanset hvor langt du er med dit kommende byggeprojekt, så er vi den rette til at hjælpe dig. Med os som din tømrer i Frederikssund, får du både gode råd og vejledning med på vejen. På den måde er du sikret at resultatet bliver præcis som du ønsker det.

Kontakt din lokale tømrer i Frederikssund

Uanset om skal have lagt nyt tag eller renoveret dit nuværende badeværelse, så er vi den rette til opgaven. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, vi hjælper også med rådgivning og vejledning i forbindelse med dit kommende projekt. Kontakt os allerede i dag på telefon 42 54 13 30 eller via mail på tkhbyg@gmail.com. Alternativt kan du også kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.

Badeværelser i Frederikssund og Frederiksværk

Hos TKH-Byg ApS er vi i stand til at bygge nye badeværelser eller foretage renovering af eksisterende. Badeværelser er vores speciale, og vi har mange års erfaring med både etablering og renovering. Hvad end du har behov for vedrørende badeværelser, tilbyder vi en løsning, som opfylder dine behov og ønsker. Ligeledes har vi stærke kompetencer i forbindelse med flisearbejde, hvorfor du kan forvente et snorlige resultat. Når vi etablerer badeværelser, er der en række muligheder vedrørende valg af materialer og fliser. Vi lægger derfor stor vægt på i fællesskab at finde den mest optimale løsning, som imødekommer dine forestillinger og forhåbninger. Gennem hele projektet er vi i tæt dialog.

Renovering eller etablering af badeværelser

På baggrund af vores erfaring og faglige kompetencer tilbyder vi altid gerne kompetent rådgivning, hvis du er i tvivl. Det er vores førsteprioritet at skabe et resultat, som du vil værdsætte flere år frem. I forbindelse med arbejde med badeværelser stiller vi altid professionelle fagfolk til rådighed. Vi ved, hvad vi laver og går op i vores håndværk. Hvad angår kvalitet, går vi aldrig på kompromis. Hos TKH-Byg ApS har vi stærke kompetencer indenfor snedker- og håndværkerfaget. Derfor er vi i stand til at løfte en bred vifte af opgaver i Frederiksværk, Frederikssund og omegn blandt andet indenfor de følgende arbejdsområder:

Ved enhver opgave, som vi udfører, lægger vi vægt på effektivitet og punktlighed. Når du indgår en aftale med os, kan du være sikker på, at vi overholder alle tidsfrister og imødekommer dine forventninger.

Kontakt os i dag for at få et tilbud

Når du har brug for professionel ekspertise i forbindelse med renovering eller etablering af badeværelser, er vi hos TKH-Byg ApS klar til at varetage opgaven. Ønsker du et uforpligtende tilbud eller rådgivning, er du velkommen til at kontakte os på telefon 42 54 13 30 eller på mail tkhbyg@gmail.com.