Serviceeftersyn

Har du brug for et serviceeftersyn nær Herlev, Ballerup eller Lyngby, som ikke koster det hvide ud af øjnene og hvor mekanikerne altid møder kunderne med et stort smil? Så skal du helt klart rulle forbi Tutas Auto.

Det er lovpligtigt at tage sin bil til serviceeftersyn, og for mange kan det godt virke som en irriterende udgift. Det er dog vigtigt at opdage fejl og mangler i tide, så ikke det ender galt midt på vejene. Bremser bliver slidt med tiden, dækkene opslides og motoren holder ikke evigt.

Kom sikkert tilbage på vejene med et serviceeftersyn fra Tutas Auto. Her kan du trygt overlade din bil. Alle mekanikere er faguddannede og professionelle, og din bil er i trygge hænder.

Gode priser og højt serviceniveau hos Tutas Auto

Det er ikke kun din bil, der får et højt serviceniveau hos Tutas Auto. Også kunderne oplever god kundeservice, når de har været forbi. De gør nemlig lige lidt ekstra. Man kan være heldig, at bilen er vasket eller støvsuget, når man henter den igen.

Du kan selvfølgelig også få foretaget alle andre serviceydelser, som man normalt kan hos en automekaniker:

… og meget mere.

Kontakt dit lokale autoværksted i Herlev

Få en grundig gennemgang af din bil til fast lav pris. De lave priser skyldes, at Tutas Auto mener, at alle skal have mulighed for at rulle forbi et professionelt autoværksted uanset økonomi, så alle biler kan komme sikkert tilbage på vejene igen.

Hvis du har spørgsmål eller bare ønsker at vide mere om autoværkstedet, kan du altid ringe til dem på 53 55 43 21 eller sende en mail til tutas.auto@hotmail.com. De har også en kontaktformular på deres hjemmeside, man kan skrive på.

De har desuden mulighed for online booking via hjemmesiden.