Kloakfirma Hvidovre

Hvis du har brug for professionel tv-inspektion i nærheden af Hvidovre, skal du kontakte Kloak TV. De udfører desuden deres arbejde på hele Sjælland og i København. Det kan være at du står og skal købe et nyt hus, eller har mistanke om rotter i kloakken.

På deres hjemmeside kan du læse mere om:

Det er ærgerligt hvis kloakken i drømmehuset giver ubehagelige overraskelser, for kloaktilstanden fremgår nemlig ikke af tilstandsrapporten, og 4 ud af 10 huse har nemlig en eller anden form for fejl på kloakken. Ved at være på forkant kan man undgå og kæmperegning senere hen.

Hvis du har mistanke om rotter er det også vigtigt at reagere med det samme, da rotter meget let laver rigtig meget rav i den. Det kan tilmed gå hen og koste en kloakrenovering, så det skal be- eller afkræftes hurtigst muligt.

Kundeservice på højt plan

Udover at være specialister i at fikse din kloak, går de enormt meget op i kundeservice. De sætter kunderne først og går op i gode kundedialoger både før, under og efter udført arbejde, så man altid kan vide sig sikker på, hvad de går og laver med din kloak.

Hos Kloak TV får du også billeder og tegning af kloakken, og endda en DVD, så du bedst muligt selv kan se, hvad der foregår nede i din kloak. Og ingen sager er for store eller små til dem. Derudover har de 14 års erfaring, så man er sikker på at få kompetent kloakhjælp.

Kontakt Kloak TV i dag

Står du og mangler professionel hjælp nær Hvidovre til at inspicere din kloak, står Kloak TV klar til at hjælpe. Du kan både ringe til dem på 53 80 02 11 eller skrive dem en mail på kontakt@kloak.tv. Derudover har de også en kontaktformular på deres hjemmeside.

Ekspert i TV inspektion af kloak – Kloak TV

Driller din kloak? Så er det en god idé at få en professionel kloakmand til at kigge kloakken efter. Kloak TV er eksperter i kloakinspektion og kloakspuling, som sikrer dig en kloak der fungerer optimalt. TV inspektion kan hjælpe dig med at lokalisere evt. problemer uden at skulle “bryde” kloakken op.

Når du bruger Kloak.tv får du både billeder, tegning og video, så du har dokumentation klar til evt. kloakmester eller forsikringsselskab.

TV inspektion til fair pris

Kloak.tv tilbyder TV inspektion til fair pris fra kun 850 kr. – MEN alle opgaver varierer og derfor får du selvfølgelig et uforpligtende tilbud på kloakinspektion.

Tilbagevende kloakproblemer kan bl.a. skyldes rotter i kloakken hvilket kan udvikle sig til en dyr omgang. Kontakt Kloak TV i dag og få et godt tilbud.