VVS Ejendomsservice i København

Skal du have hjælp til gasservice, fjernvarmeservice eller ejendomsservice? Hos Carbo VVS er vi erfarne inden for hele branchen, og har udført VVS-service siden 1993. Med os i ryggen er du sikker på, at arbejdet bliver lavet korrekt til super skarpe priser. Samtidig sørger vi for at rådgive dig og underrette om alt, hvad vi foretager os. 

Grundig gasservice til fair priser

Det er af vores opfattelse, at kvalitetshåndværk ikke skal være eksklusivt koste en bondegård. Derfor lægger vi stor vægt på at holde prisen nede, uden at gå på kompromis med vores kvalitet. Det gælder alle ydelser bl.a. fjernvarmeservice. Som autoriseret VVS-installatør tager vi rundt i hele København inkl. Frederiksberg og Nørrebro. 

Dine behov er altid i fokus. Når vi skal forbi og lave vvs-ejendomsservice hos dig, er det i første omgang dig og dine ønsker, som skal opfyldes. Derfor skræddersyr vi vores serviceaftaler, så du hurtigt og effektivt kan få fat på din VVS-installatør.

Vejledning i øjenhøjde

Når vi laver gasservice føler vi os forpligtede til at have udstyr og fagviden, der lever op til de professionelle standarder. Det gælder sågar også vores andre opgaver. Du kan tage fat i os, hvad enten der skal laves en installation af naturgas eller en tilslutning af gaskomfur. 

Vores ejendomsservice er en af vores mest populære ydelser. Dette bl.a. fordi vi er super gode til vores håndværk, men også pga. muligheden for at tegne en serviceaftale. Med en serviceaftale hos Carbo VVS er du sikker på, at vi som VVS’er står til rådighed, når du har behov for os.

Få et tilbud på VVS ejendomsservice

Har du lyst til at høre om vores gasservice, fjernvarmeservice eller noget helt tredje? Så tag et kig på carbovvs.dk, send os en mail eller ring over telefonen. Gennem kontaktformularen på siden kan du hurtigt få fat på os. Så vender vi straks tilbage med svar på dine spørgsmål samt et helt uforpligtende tilbud, der matcher dine behov. Vi er din lokale VVS’er med adresse på Nørrebro i København. Ligeledes tager vi gerne ud til Frederiksberg og andre byer i området.

Ring på tlf. 26 16 37 13 eller skriv til e-mail carbovvs@gmail.com. Vi glæder os til at høre fra dig!