Renovering af badeværelse

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd? Så er DB Murer Murerentreprise et trygt og sikkert valg. Som professionel murer i København og omegn har vi mange års erfaring med renovering af badeværelse.

Badeværelset er et af de rum i boligen, som oplever hårdest slitage, grundet dets anvendelse. Mange år med hård slitage sætter sine spor, hvorfor en renovering kan være en god investering. Hertil er det selvsagt et rum, hvor funktionalitet skal være i højsædet. Det er dog også et rum, hvor æstetik skal tænkes ind.

Hos DB Murerentreprise er vi specialister i badeværelse – Uanset om det gamle skal renoveres, eller der skal opføres et nyt.

Badeværelsesrenovering efter dine behov

Hos DB Murerentreprise er kunden altid i fokus. Vi lytter nøje til dine ønsker og behov. Med disse i mente, og vores kyndige ekspertise, finder vi sammen den bedste løsning – Til den absolut bedste pris. Hertil har vi stor gennemsigtighed i vores priser, hvorfor du undgår ubehagelige overraskelser på regningen.

Renovering af badeværelse er ikke en gør-det-selv opgave, da det kræver mange års erfaring, de rette kompetencer og en forståelse for de forskellige komponenter. Derfor anbefaler vi altid, at du tager en professionel murer med på råd inden arbejdet påbegyndes.

Med os ved din side kan du forvente høj kvalitet og god service. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vi overholder altid det aftalte. Vi er således din garanti for veludført murerarbejde, som bliver udført til tiden!

Skal du bruge en professionel murer til en anden opgave end renovering af badeværelse? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan blandt andet også hjælpe dig med:

Kontakt os for renovering af badeværelse

Skal vi tage et kig på dit badeværelse? Tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, omkring dine behov og ønsker. Hertil udarbejder vi gerne et skræddersyet tilbud til din renovering af badeværelse.

Vi kan kontaktes på telefon: 27 63 36 19 eller på E-mail: kontakt@dbmurerentreprise.dk. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular – Klik her. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Nyt badeværelse i København

Nyt badeværelse i København

Vi har de rette kompetencer til at etablere nyt badeværelse uanset omfanget – Aplus VVS

Overvejer du at få lavet nyt badeværelse i København eller omegn? Så bør du overveje at tage fat i APlus VVS. Vi har de rette kompetencer til at komme hele vejen rundt om projektet. Med hjælp fra et dygtigt team med mange års erfaring er du sikret et holdbart og flot resultat, som matcher netop dine tanker. 

Når det kommer til at opføre nyt badeværelse i København (og sågar hele Nordsjælland), er det vigtigt at have kundens behov i fokus. Uanset om du ønsker en grundig renovering af dit nuværende badeværelse eller et helt nyt, så kan vi komme med et skræddersyet tilbud. 

Priser på nyt badeværelse i København

Som din aut. vvs-installatør tilbyder vi at udføre en fuld entreprise af dit nye bad i København. Vi har en række priseksempler i forskellige omfang: 

  • Lille bad: 94.999,- 
  • Mellem bad: 124.999,-
  • Stort bad: 149.999,-

*OBS: Dette er blot eksempler på endelige priser, og skal udelukkende bruges som vejledning. Din pris vil sandsynligvis variere fra dette afhængigt af dine ønsker. Ved en gennemgående snak med dig finder vi frem til et tilbud, som passer bedst til dig. Vores priser inkluderer blandt andet nedrivning af bad, VVS-arbejde, murerarbejde, tømrerarbejde m.m. 

Medlem TEKNIQs Garantiordning

Vi er medlem af TEKNIQs garantiordning. Det er din sikkerhed for at få et veludført resultat. Du får dækket dine omkostninger op til 150.000 kr. inkl. moms. Skulle der dermed ske fejl eller andet i løbet af eller efter processen, kan du trygt vide, at du er dækket. Det er fuldkommen gratis og sikrer et godt og tillidsfuldt samarbejde med os.

Få lavet nyt badeværelse hos os i dag

Kunne du tænke dig at høre mere om vores ydelser? Som din VVS’er er vi altid friske på at hjælpe med netop din opgave. Vores ønske er at levere holdbare og tilfredsstillende resultater. 

Kontakt aplusvvs.dk på telefon 70 60 51 53, e-mail post@aplusvvs.dk eller udfyld kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi ser frem til et fedt samarbejde med dig. Lad os realisere dit nye badeværelse i København.