Lokal tømrer til Herlev & Omegn

Hvis du ønsker og har brug for en tømrer, der har styr på sit håndværk, så skal du benytte Hoffman Byg til dit næste tømrer projekt. Som tømrer har vi mange års erfaring, og vi udfører alle typer tømreropgaver, heriblandt:

Vores store erfaring gør at vi har nemt ved at hjælpe kunder i Herlev & omegn, heriblandt Skovlunde og Søborg. Du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt til os, hvis du står med en opgave, der kræver en tømrer med stor erfaring. Vigtigt for os er at du er tilfreds med resultatet. Dette betyder at vi ikke forlader opgaven, før at du er fuldt tilfreds.

En tømrer du kan stole på

Med vores mange års erfaring som tømrer i Herlev er det også muligt for os at tilgå et nyt eller nuværende projekt som totalentreprise. Her tilbyder vi at hjælpe med at formidle kontakten mellem vores dygtige samarbejdspartnere fra de relevante brancher, heriblandt:

  • Byggeansøgning og arkitektydelse
  • Mur og kloakering
  • El og VVS, samt malerarbejde

Vi er med dig hele vejen

Det er vores ærligste opgave at lægge en realistisk og holdbar tidsplan, som også passer overens med en ærlig og gennemskuelig økonomi. På denne måde sikrer vi at der ikke kommer ubehagelige overraskelser i opgavens forløb. 

Du er sikret et langtidsholdbart resultat når du vælger os som din tømrer. Vi arbejder ud fra alle gældende regelsæt, samtidig med at vi kun benytter materialer i den højeste kvalitet fra anerkendte leverandører.

Kontakt din lokale tømrer i dag 

Hvis du ønsker at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig som tømrer i Herlev, så tøv ikke med at kontakte os på 26 22 76 67. Du kan også sende os en mail på hoffmanbyg@gmail.com, eller udfylde kontaktformularen på vores hjemmesiden. Vi vender tilbage hurtigst muligt på din forespørgsel.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]