Lokalt autoværksted i Hørsholm

Autoværksted med næsten 100 år på bagen

Birkelund Biler er dit lokale autoværksted i Hørsholm. Hos os er mekanikerfaget ikke blot et erhverv, men en arv, som er blevet passet på og plejet gennem generationer. Som familiedrevet autoværksted, har vi haft fornøjelsen af at servicere og reparere Nordsjællands vognpark siden 1924. Med næsten 100 år på bagen som professionelt autoværksted, har vi opbygget enorm erfaring, viden og ekspertise, samt et solidt ry blandt vores mange trofaste og loyale kunder gennem mange år.

Vi er et autoværksted med et team af dygtige og veluddannede mekanikere, klar til at håndtere din reparation eller dit serviceeftersyn. Vi har et stort fokus på at levere kvalitetsarbejde og god service. Det betyder naturligvis også, at vi kun gør brug af reservedele i høj kvalitet, for at sikre, at din bil kører og fungerer efter bedste evne.

Ønsker du at bestille en tid hos vores autoværksted må du ikke tøve med at kontakte os.

Vi kan håndtere alle opgaver

Som professionelt autoværksted med utallige års erfaring i branchen, har vi erfaringen, ekspertisen og kompetencerne til at håndtere enhver mekanisk opgave. Vi behandler hver opgave med dedikation og stor forståelse for dig og din bil. Vores autoværksted er udstyret med moderne teknologier og værktøjer, der har til formål at sikre effektive reaparationer – så kan du hurtigt vende tilbage til hverdagen.

Hos Birkelund Biler hjælper vi ofte vores kunder med:

Vores mål og vision som autoværksted er at levere ultimativ kvalitet og service, for at skabe de gladeste og mest tilfredse kunder. Det har givet os en trofast kundekreds og en stærk position som et pålideligt autoværksted i omegnen.

Ring og bestil en tid i dag

Din bil fortjener det bedste, og hos Birkelund Biler får du netop dette – kvalitetsreparationer og stor ekspertise. Kontakt os endelig, hvis du har en opgave vi skal kigge på. Du kan kontakte os på telefon 45 86 04 51 eller på e-mail vaerksted@birkelund-biler.dk. Alternativt kan du på vores hjemmeside benytte vores kontaktformular eller selv booke din tid.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]