Renovering af badeværelse

Lad os hjælpe med at realiserer dine badeværelses drømme

Eksperter i renovering af badeværelse

Som erfaren murer har vi i Crone Renovering varetaget renovering af badeværelse for mange forskellige slags kunder. Blandt andet har vi hjulpet både privat- og erhvervskunder, foreninger og institutioner, hvilket betyder at vi også kan hjælpe dig, uanset størrelsen på din opgave. Vælger du os som murer til at stå for din renovering, så er du altså i trygge hænder. Vi blandt andet hjælpe med følgende:

  • Vægge
  • Gulve
  • Loft:
  • Installationer
  • Sanitet
  • Bad

Vi samarbejder kun med dygtige og erfarne samarbejdspartnere, som vi ved efterlever vores egne krav til kvalitet og godt håndværk. På den måde er du sikret det bedste resultat. Vi har blandt andet et samarbejde med Hr. Jensen VVS ApS, som står for alt VVS arbejdet i forbindelse med opgaver indenfor renovering af badeværelse.

En murer du kan stole på

Vi har en målsætning om at leverer håndværk fra øverste hylde til den aftalte tidsramme og til fair priser. Derfor har vi i vores daglige arbejde et stort fokus på den gode kunde dialog fra start til slut og at alle aftaler altid bliver overholdt.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse

Med en renovering af badeværelse får du lige præcis det badeværelse du går og drømmer om. Som erfaren murer er vi den rette til at hjælpe dig med renoveringen fra A-Z. Kontakt os i dag og lad os sammen tage en snak om dine ønsker og behov. Så giver vi et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning. Du kan kontakte os på telefon 22 36 25 28 eller ved at sende os en e-mail på info@cronerenovering.dk. Alternativt er du også mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvis du ønsker at vi kontakter dig ang. en løsning på din opgave.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]