Tømrer i Frederikssund

Dit lokale byggefirma

Kvalitetsbevidst tømrer i Frederikssund

Står du og mangler en tømrer i Frederikssund, der er til at stole på?

Med TKH-Byg er du garanteret en håndværker der går til enhver opgave med faglig stolthed og med fokus på detaljen. Hos os er høj kvalitet ikke nødvendigvis ensbetydende med en høj pris. Skal du have hjælp til dine byggeprojekter, så står vi klar til at hjælpe med en lang række forskellige opgaver. Vi udføre både opgaver inden for tømrer og murer faget. Du kan derfor få hjælp til blandt andet:

Ovenstående er blot et udpluk af de opgaver vi ofte udføre for vores kunder. Har du en opgave som ikke er nævnt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er sikre på at vi kan hjælpe dig alligevel.

En tømrer i Frederikssund som du kan regne med

For os er det vigtigt at du er tryg hele vejen gennem processen. Hos os er en aftale en aftale og arbejdet bliver udført som lovet og til tiden. Uanset hvor langt du er med dit kommende byggeprojekt, så er vi den rette til at hjælpe dig. Med os som din tømrer i Frederikssund, får du både gode råd og vejledning med på vejen. På den måde er du sikret at resultatet bliver præcis som du ønsker det.

Kontakt din lokale tømrer i Frederikssund

Uanset om skal have lagt nyt tag eller renoveret dit nuværende badeværelse, så er vi den rette til opgaven. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, vi hjælper også med rådgivning og vejledning i forbindelse med dit kommende projekt. Kontakt os allerede i dag på telefon 42 54 13 30 eller via mail på tkhbyg@gmail.com. Alternativt kan du også kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]