Tømrerarbejde udført af en tømrer i Herlev.

Tømrer i Herlev

Tømrerarbejde udført af en tømrer i Herlev.

Hoffmann Byg – en tømrer i Herlev med sans for kvalitet og professionelt arbejde.

Tømrer i Herlev

Vi er her for dig, når du mangler en tømrer i Herlev eller omegn

Vi klarer mange former for tømrerarbejde

Hos Hoffmann Byg har vi mange års erfaring med tømrerfaget. Det har givet os ekspertise inden for forskellige områder inden for faget. På denne måde sikrer du, at du samarbejder med en tømrer, der kan give dig rådgivning og vejledning, når du skal have lavet tømrerarbejde. Som tømrer tilbyder vi blandt andet følgende opgaver:

  • Tilbygninger
  • Renoveringer
  • Totalentreprise

Med base på Borgerdiget 5 er vi din lokale tømrer i Herlev, uanset hvilke slags tømreropgaver, du skal have hjælp til. Vi udfører primært arbejde i Herlev, Skovlunde og Søborg, men kan hjælpe kunder på hele Sjælland. Vi hjælper både private, erhverv samt institutioner.

Kunden i fokus

Vi lever af glade og tilfredse kunder. Derfor går vi altid i dialog med kunden og sørger for at forstå deres behov, inden vi starter opgaven. Med solid sparring sørger vi for at imødekomme dine behov. Vi er det rette valg, når du skal bruge en pålidelig og kompetent tømrer i Herlev.

Vi holder, hvad vi lover. Derfor tør vi give dig personlig garanti for et professionelt stykke arbejde og et resultat, du bliver tilfreds med. Det betyder, at vi ikke forlader opgaven, før du er tilfreds. Vi leverer et ærligt stykke arbejde og sørger for gennemsigtighed, når det angår tidshorisont og budget. Vi mener, at transparens er vigtigt for et godt samarbejde.

Få hjælp af din lokale tømrer i Herlev i dag

Med vores mange år i branchen er vi det rigtige valg for dig, hvis du mangler en tømrer i Herlev eller omegn. Vi har erfaring med mange typer af opgaver og kan derfor hjælpe dig, uanset hvilken tømreropgave, du skal have hjælp til.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Vi står klar til at hjælpe dig allerede i dag. Kontakt os på tlf. 26227667 eller på e-mail hoffmannbyg@gmail.com og lad os høre om dine behov og ønsker – så lægger vi den rette plan for dig.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]