Tømrerfirma i København og omegn

I TMSchultz er vi et resultatorienteret tømrerfirma som står stærkt fagligt, desuden brænder vi for udviklingen af vores branche, og bestræber os altid efter at yde vores bedste.

Vores tømrer har lavet succeshistorier i størstedelen af Sjælland, og kan med garanti gøre det samme for dig. Uanset hvilken udfordring du står med, kan vi med stor ekspertise være med på dit næste renoverings-, nedrivnings– eller tilbygningsprojekt.

Mangler du inspiration til dit næste byggeprojekt? Så kan du med fordel tilgå vores succesfulde opgaver, i forskellige størrelser og områder fra tidligere kunder, i blandt andet Roskilde, Hellerup og København.

Vælg den rette tømrer med omhu

Det er en konkurrencepræget branche vi befinder os i, og derfor er det vigtigt for os, at din beslutning vedrørende valg af tømrer er velovervejet. Det er nemlig med til at sikre din tryghedsfornemmelse mest muligt.

Som tømrer ligger der et stor ansvar overfor kunden, da det hurtigt kan koste dyrt at lave unødige fejl. Derfor har vi opsat et klart og tydeligt regelsæt, som er med til at skabe rammerne for din garanti og tryghed ved nystartede og igangværende sager.

Tætte relationer til kvalitetsfulde leverandører og samarbejdspartnere

Ikke nok med kvalitetsfulde løsninger, så kan vi med garanti, tilbyde nogle af branchens bedste, og ressourcestærke materialer. Vi har nemlig en langvarig relation, og et godt samarbejde med vores leverandører, som vi 100% står bag. Dermed kan du trygt stole på din kommende tømrer, leverer materialer og resultater som er holdbare.

Er der brug for flere faggrupper til dit byggeprojekt? Så står vi også for disponeringen af det. Du kan dermed trygt læne dig tilbage, og se idéen blive til virkelighed. Vi er et tømrerfirma som gerne går den ekstra mil for vores kunder.

Få den nødvendige rådgivning af dit kommende tømrerfirma

Mangler du hjælp til montering af vinduer? Måske mangler du en erfaren tømrer som kan afhøvle gulvet til perfektion? Det er noget vi som tømrerfirma med garanti kan løse for dig.

Ring til os på telefon 28 90 69 29 hvor vi med glæde kan tage en uforpligtende snak, vedrørende lige præcis det du søger hjælp til. Skriftlige henvendelser modtages også med åbne arme på E-mail schultz@tmschultz.dk eller ved udfyldelse af kontaktformularen.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]