Tilbygning i Herlev nær Skovlunde

Står du med en drøm om at udvide din nuværende bolig, men vil du på samme tid være på forkant med materiale, lovgivning og alt det der hører til en tilbygning

Hos Hoffman Byg har vi gjort os i adskillige år inden for alle typer tilbygninger. Vi stiller vores brede vifte af kompetencer til rådighed til boliger og erhverv af ethvert omfang. Med os som partner til din næste tilbygning, er du sikret et resultat i den højeste håndværksmæssige kaliber. Dette resultat vil derudover også give dig en masse i glæder i adskillige år frem.

Udvid boligen eller virksomheden med en tilbygning

I stedet for at overveje helt at købe nyt hus eller lignende, kan det give god mening at overveje en tilbygning. En tilbygning kan give mange glæder og fordele, da du får mere plads i de rammer, som du kender. Det kan være, at du har behov for et nyt værelse, en terrasse eller lignende.

Vi tilbyder altid at rådgive og vejlede dig undervejs i hele processen, således at du ender ud med en skræddersyet tilbygning.

En alsidig tømrer til dit behov

Udover at stå ved enhver type tilbygning, tilbyder vi også at stå til ved en række andre opgaver, der kræver en dygtig tømrer: 

Har du en speciel opgave, som kræver en tømrer med gennemgående erfaring? Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Få et tilbud på din tilbygning

Hos Hoffmann Byg står vi klar til at hjælpe dig med at realisere din drøm inden for en tilbygning. Vi yder gerne gratis rådgivning allerede ved første kontakt, hvis du har behov for en mere uddybende snak om dine ønsker. Ring til os i dag på 26 22 76 67 eller send os en mail på hoffmannbyg@gmail.com. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular og vi vil vende hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

 

[Total:0    Gennemsnit:0/5]