Udskiftning af fuger på Frederiksberg

Står du med ældre fuger på eksempelvis badeværelset eller i køkkenet? Gamle fuger kan give problematik i form af vedvarende vandskade, som i sidste ende kan give dybere skader, heriblandt rådskade. Dette kan blive en dyr omgang, hvis du ikke får foretaget en udskiftning af de eksisterende fuger. 

Hos FS Fugeteknik er vi specialister i udskiftning af fuger af blødt og elastisk materiale. Vi gør os blandt andet i følende typer fuger:

  • Silikonefuger på badeværelset
  • Elastiske fuger
  • Fugebånd
  • Bløde fuger

Når vi foretager en udskiftning af fuger, sørger vi for at fjerne den gamle fuge, således at der efterfølgende kan isættes en ny fuge. 

Bliv sikker med en ny fuge

Som tommerfingelregel bør man skifter sine fuger inden for et interval på 5-15 år, alt afhængigt af det pågældende rum:

  • Hver 5. år i vådrum
  • 10-15 år for fuger i vinduer og døre
  • 10 år for ekspanderende fugebånd

Når du vælger os til din udskiftning af fuger, er du sikret en langtidsholdbar løsning, som på samme tid sikrer at du ikke kommer ud for vandskade og lignende instanser i fremtiden.

Udskiftning af fuger i hele Storkøbenhavn

Som fugemand rykker vi ud i hele Storkøbenhavn og udfører udskiftning af fuger. Vi har dog kunder på hele Sjælland, så selvom du ikke bor i Storkøbenhavn, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi bestræber os på altid at udføre et stykke arbejde i høj kvalitet. 

Kontakt os for udskiftning af fuger

Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, hvis du står med gamle fuger, som kræver en erfaren fagmand. Vores dygtige fagfolk står klar til at rykke ud til dig. 

Du kan kontakte os på 23 81 00 99 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, og vi vil derefter vende hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]