VVS Nivå

Skal du have hjælp til VVS i Nivå?

Som autoriseret VVS installatør er vi i Samsøe Eiermann VVS klar til at hjælpe dig med alle tænkelige opgaver vedrørende VVS i Nivå. Vi har gennem mange år i branchen oparbejdet en bred vifte af kompetencer. Derfor tilbyder vi blandt andet hjælp til følgende VVS-opgaver:

 

  • Reparation af toiletter
  • Reparation og udskiftning af armatur
  • Nye afløb eller rens/renovering af eksisterende afløb
  • Fjernvarmeservice
  • Forsikring- og vandskader

 

Ovenstående er blot et udpluk af vores kernekompetencer. Hvis du har brug for hjælp til andre opgaver vedrørende VVS i Nivå, så tøv endelig ikke. Kontakt os allerede i dag, så er vi sikre på at vi også kan klare din opgave. Ved akutte opgaver, som hvis eksempelvis varmen er gået eller hvis der pludseligt opstår en vandskade, rykker vi ud så hurtigt som muligt til dig. Ydermere tilbyder vi faste aftaler til boligforeninger, etablering af nyt badeværelse samt installation og vedligeholdelse af varmeanlæg

En VVS-installatør der er til at stole på

Vi stræber efter at opnå et positivt samarbejde gennem en god kommunikation, godt håndværk, materialer i høj kvalitet og at vi overholder alle vores aftaler. Ydermere er vi medlemmer af TEKNIQ Garantiordningen, hvilket er din sikkerhed som kunde for et godt stykke arbejde.

Har du brug for en kompetent VVS’er i Niva?

Vi bestræber os på at være din foretrukne VVS i Nivå og har du brug for en kompetent VVS’er, så er vi den helt rigtige for dig. Som din lokale VVS’er står vi klar til hurtigt at kunne rykke ud og løse din opgave. Størrelsen på opgaven har ingen betydning for os. Vi hjælper glædeligt, om så det blot gælder rens af afløb eller udskiftning af armaturer. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 32 26 80 00 eller via e-mail på mail@sevvs.dk. Så besvare vi din henvendelse hurtigst muligt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]