Blikkenslager nær Hillerød

Står du og mangler en blikkenslager, der ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller service? Så er Laugmann VVS det oplagte valg. Vi hjælper til dagligt en bred vifte af kunder i hele Hillerød & omegn med en lang række ydelser, heriblandt:

  • Sålbænke
  • Tagnedløb
  • Nedløbsrør
  • Inddækninger
  • Falsede tage
  • Kobber-taghætter til forskellige formål
  • Renovering og udskiftning af tagrender

Som blikkenslager arbejder vi typisk med zink og kobber, men vi kan også arbejde i andre materialer ved behov. Ved enhver type opgave, tilbyder vi gennemgående vejledning og rådgivning i forbindelse med materialevalg og lignende. Denne rådgivning er typisk baseret på boligens udtryk således at vi arbejder med materialer, der passer boligens design.

Få en langtidsholdbar løsning

Vi sætter et stort fokus på faglig stolthed i kombination med godt håndværk. På samme tid sætter vi store krav til os selv og vores arbejdsgang. Dette er med til at sikre, at du udelukkende får leveret et langtidsholdbart resultat i den højeste kvalitet.

En blikkenslager du kan stole på

Vi bestræber os på at efterkomme alle dine ønsker, og vi sørger således også for at udføre arbejdet inden for den aftalte tidsramme. På samme tid holder vi os altid til den aftalte økonomi, således at du ikke behøver at bekymre dig om skjulte gebyrer.

Alle vores blikkenslagere har været igennem lange uddannelsesforløb, og har på samme tid været igennem en ansættelsesprøve. Disse foranstaltninger er med til at sikre, at du udelukkende møder fagfolk med stor erfaring.

Mangler du en blikkenslager?

Hvis du står og mangler en dygtig blikkenslager med dine behov i højsædet, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring til os allerede i dag på 49 22 64 64 eller send os en mail på info@laugmannvvs.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og vi vender således hurtigst muligt tilbage på din forespørgsel med et uforpligtende tilbud.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]