Facademaling med lang holdbarhed

Er facaderne på dit hus ved at være medtaget, i takt med det danske vejr? Med en facademaling fra Maler Gruppen, kan du få en både smuk og holdbar facade, der vil vare ved i adskillige år. Vi har omfattende erfaring i faget med at arbejde professionelt med facademaling, og vi kan således male alle typer bygninger. Hvorvidt der er tale om en privatbolig, eller hele din andelsforening, kan vi altid stå til og hjælpe.

Vi udfører facademaling på store og små facader

Med en facademaling udført af en dygtig maler, er du sikker på at få en opfriskning af din facade. Vind og vejr kan sætte sig præg på ejendommen, og oftest bliver farven mere mat, samt malingen kan begynde at skalle af facaden. Med tid vil facaden få et kedelig og misligeholdt udseende. Dette kan blive en ond cirkel, da allerede misligholdte facader kan være et led til graffiti og andet hærværk.

Derudover vil det også være nemmere at sælge en bolig, når facaderne fremstår opfriskede og nye. Med en facademaling fra Maler Gruppen, sørger vi for at udbedre ujævnheder, samt at male din facade i den farve præcis som du ønsker dig. 

Vi maler både udvendigt og indvendigt

Hvis du vil være sikker på at få en totalløsning på din opgave, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tilbyder en lang række ydelser inden for facademaling, heriblandt:

  • Renovering af facader
  • Gnopfriskning af gavle, vindueskarme og lignende
  • Maling af vinduer, døre, altaner og lignende
  • Maling af carport, skur m.v.

Du får således en solid og seriøs samarbejdspartner, når du vælger os til din næste facademaling.

Indhent et uforpligtende tilbud på facademaling

Tøv ikke med at kontakte os og få en snak med en af vores faglærte malermestre om din facademaling. Du vil finde, at vi sætter en ære i altid at yde en professionel og dygtig service. Sammen finder vi frem til en totalløsning, der er skræddersyet til dine behov. Du er velkommen til at ringe til os allerede i dag på 25 72 26 35, eller du kan udfylde vores kontaktformular, og vi vender hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud på facademaling.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]