maling af facade

Skal du bruge en professionel maler i København og omegn til maling af facade? Så er Engberg Maler det sikre valg. Vi har mange års erfaring, og sætter en ære i vores arbejde. Dette er din garanti for veludført malerarbejde, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Facaderne på en bygning skal gennem årene stå modstand til mange forskellige ting. Her er især det barske danske vejr en faktor, som spiller en stor rolle ift. skader, visualitet og så videre. Hos Engberg Maler er vi specialister i maling af facade. Vi udvælger altid de rette materialer til opgaven – og som passer til dine behov og ønsker. Med en erfaren maler, den rette facademaling og god service, kan du trygt overlade opgaven til os.

Facademaling efter dine behov og ønsker

Vores mange års erfaring gør, at vi kan udføre alt inden for malerarbejde. Dette gør sig gældende uanset størrelse og kompleksitet. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

Passer ovenstående ikke til det, som du står og søger? Tøv ikke med at kontakte dit lokale malerfirma i København og omegn. Vi kan udføre en bred vifte af opgaver, og har altid kunden i fokus. vi lytter til dine behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger – til den absolut bedste pris.

Kontakt os for maling af facade

Lad os tage en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker. Vi er blot et opkald væk fra at kunne realisere dine drømme om en smuk og solid facade.

Vi kan kontaktes på telefon: 42 20 57 90 eller på E-mail: engbergmaler@gmail.com. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular – klik her. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med maling af facade eller andet malerarbejde.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]