Maling af facade

Vi giver din facade nyt liv

Maling af facade udført af professionelle fagfolk

Facaden danner grundlag for det førstehåndsindtryk din bolig efterlader hos besøgende. Med en maling af facaden giver vi din facade nyt liv, så den igen bliver flot og indbydende. Vi benytter udelukkende de bedste produkter og materialer på markedet, og har mange års erfaring i malerbranchen. Du kan derfor være sikker på at arbejdet bliver udført omhyggeligt og med sans for detaljen. Vælger du os som din maler i Hillerød, er du derfor sikker på et færdigt resultat i høj kvalitet.

En maler med en bred vifte af kompetencer

Som erfarent malerfirma i Hillerød, dækker vi det meste af Nordsjælland og Hovedstadsområdet. Vi har gennem årene hjulpet alt fra privat- og erhvervskunder til foreninger og institutioner, og har derfor stor erfaring med både større og mindre opgaver. Så, hvis du leder efter en erfaren og kompetent maler, så er vi den rette samarbejdspartner for dig, uanset størrelsen på din opgave.

 

Foruden maling af facade tilbyder vi også hjælp til:

 

 

Uanset om det er maling af facade, hus, lejlighed, trappeopgang eller noget helt andet du har brug for hjælp til. Så står vi i Malerfirmaet Galsgaard klar til at hjælpe dig med din opgave. 

Kontakt en kvalitetsbevidst maler i dag

Fra vores base i Hillerød løser vi opgaver for dig, uanset om du har brug for en maler i Farum eller en maler i Hellerup. Så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en professionel maler til at maling af facade eller en anden maleropgave. Du kan kontakte os på telefon 42 40 45 35 eller ved at sende os en mail på malerfirmaetgalsgaard@gmail.com. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]