Maling af facade

Trænger en eller flere af dine facader til en kærlig hånd? Så er du det rette sted. Engberg Maler er din lokale maler i København og omegn. Vi besidder mange års erfaring, og udfører malerarbejde i høj kvalitet – din garanti for veludført og holdbart håndværk.

En hver konstruktion bærer præg af den tid, som den er opført i. Mange år i det barske danske vejr sætter sine spor på facader, træværk osv. Det er derfor en nødvendighed løbende at få udført vedligeholdelse.

Maling af facade kan således anses som værende en nødvendighed, men du opnår også mange andre fordele såsom:

  • Forøgelse af boligens værdi
  • Visuelt smukt nyt indtryk
  • Bedre indeklima
  • Holdbarhed
  • Og meget mere

Ved at få udført maling af facade træffer du således en økonomisk fornuftig beslutning, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Maler Engberg spænder kompetencerne bredt. Hertil råder vi over et stærkt netværk af forskellige håndværksgrupper, hvorfor vi kan stå for diverse entrepriser. Gennem årene har vi realiseret drømme for private såvel som erhverv og boligforeninger – og nu står vi klar til at hjælpe dig.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende typer af opgaver:

Passer ovenstående ikke til dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte os – vi har stor erfaring med specialopgaver.

Kontakt os for maling af facade

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Som professionelt malerfirma i København og omegn står vi altid klar til at hjælpe dig med stort som småt.

Vi kan kontaktes på telefon: 42 20 57 90 eller på E-mail: engbergmaler@gmail.com. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular – klik her. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]