Totalrenovering

Vi kan varetage totalrenovering i alle størrelser

Tømrermester med speciale i totalrenovering

I Byg og Renover ApS har vi mange års erfaring i tømrerfaget og har derfor oparbejdet en en stor ekspertise inden for blandt andet totalrenovering. Vi har tidligere hjulpet alt fra private, erhverv, foreninger og det offentlige med deres renoveringsprojekter, hvilket gør os i stand til at kunne varetage enhver totalrenovering uanset størrelsen derpå. Derfor kan du trygt kontakte os, hvis du skal have totalrenoveret din private bolig, kontoret, butikken eller lignende. Vi lytter til dig og dine ønsker, hvorefter vi skræddersyr en løsning som passer til lige præcis dig og dine behov. Når vi varetager en totalrenovering vil du få:

 

  • Et skræddersyet tilbud med en realistisk pris og tidsplan
  • Tæt og grundig kommunikation fra start til slut
  • Et resultat i høj kvalitet og med lang holdbarhed

 

Vælger du os til din totalrenovering er du altså sikret håndværk fra øverste hylde. Foruden totalrenoveringer, tilbyder vi blandt andet også udskiftning af døre og vinduer, hjælp til forsikringssager samt anlægning af ny terrasse. Uanset hvilken type tømreropgave, du skal have løst, så står vi klar til at hjælpe dig med opgaven.

Har du brug for en byggesagskonsulent?

Foruden at kunne varetage din renovering fra A-Z, tilbyder vi også at udføre konsulentarbejde i forbindelse med din igangværende byggesage. På den måde kan vi være med til at sikre, at alt foregår efter bogen. Vi hjæper blandt andet med at indhente byggetilladelser, koordineringen af projektet samt sikre at lovgivningen og tidsfrister bliver overholdt. Fra vores base i Taastrup rykker vi ud til hele Storkøbenhavn og Nordsjælland til både privat- og erhvervskunder, foreninger samt det offentlige.

Få et uforpligtende tilbud på en totalrenovering fra A-Z

Har du brug for hjælp til at holde styr på din på totalrenovering eller byggesag, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 42 74 45 60 eller ved at skrive en mail til os på peter@bygogrenover.dk. Alternativt er du også velkommen til at benytte vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et svar på din henvendelse hurtigst muligt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]