Tømrer i gang med at udføre ejendomsservice

Ejendomsservice

Tømrer i gang med at udføre ejendomsservice
Hos Vsts.dk udfører vi professionel ejendomsservice

Ejendomsservice, drift og vedligeholdelse

Skal du bruge en pålidelig partner, der kan stå for drift og vedligeholdelse af tømrer- og snedkeropgaver? Så er du kommet til rette sted. Hos Vsts.dk har vi mange års erfaring med ejendomsservice, og vi er i stand til at varetage både mindre og større opgaver. Vores ansatte er alle dygtige håndværkere, der med høj faglighed og passion leverer løsninger af høj kvalitet. Udover ejendomsservice, kan vi også hjælpe med følgende:

 

 

Kontakt os, hvis du ønsker vores hjælp til ejendomsservice eller ovenstående opgaver. Vi har base i Ringsted og udfører opgaver på hele Sjælland. 

Fleksibilitet og kvalitet

Med Vsts.dk får du en kompetent samarbejdspartner, der hurtigt og effektivt klarer de opgaver, der måtte opstå. Vi er alsidige og kan udføre ejendomsservice for både mindre boligforeninger og større erhvervsejendomme. Når du fortæller os om dine behov, kommer vi med professionel og ærlig vejledning. Sammen kan vi efterfølgende finde en løsning, der er skræddersyet til jeres behov. I bestemmer, om I ønsker daglig, ugentlig eller månedlig vedligeholdelse af jeres matrikel. Vi rykker naturligvis altid hurtigt ud, hvis der er opstået akutte problemer, der skal løses hurtigst muligt. 

 

Alle vores kunder har forskellige behov. Derfor er vores service tilpasset netop jeres unikke behov. Via en tydelig kommunikation og løbende dialog sørger vi for, at alle opgaver bliver løst. Således kan vi give jer en problemfri og effektiv service, I får gavn af. 

Kontakt os for et tilbud på ejendomsservice

Skal du bruge en professionel og kompetent samarbejdspartner, der kan varetage jeres ejendomsservice? Med speciale i tømrer- og snedkeropgaver kan vi klare de fleste ad hoc-opgaver, der måtte opstå. Vi benytter os af kvalitetsmaterialer, så du er sikker på, at vores reparationer er langtidsholdbare.

 

Ønsker du at komme i kontakt med os, så ring i dag på 26 16 80 79. Ellers kan du udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi vender tilbage på din forespørgsel hurtigst muligt.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]