Eksperter i Serviceeftersyn

Trænger din bil til en kærlig hånd? Så er du det rette sted. Hos Global Auto er vi specialister i biler og varevogne. Vi har mange års erfaring, og byder på høj kvalitet samt god service.

Hos Global Auto anbefaler vi altid, at der jævnligt foretages serviceeftersyn på køretøjer. Dette gælder uanset om der er tale om en bil, varevogn eller et andet køretøj. Ligeledes er det fornuftigt at få foretaget service af nyere køretøjer. På den måde er du sikker på, at det hele spiller, og at sikkerheden er i top.

Når du får udført serviceeftersyn, forebygger du skader, og mindsker sandsynligheden for større fremtidige reparationer. Det kan således argumenteres, at det er en god investering for pengepungene såvel som sikkerheden.

Din lokale mekaniker

Vores mange års erfaring inden for branchen gør, at vi kan udføre en bred vifte af opgaver – Med andre ord, så udfører vi alt inden for faget. Som professionel mekaniker i Albertslund, Ballerup og Glostrup har vi altid kunden i fokus. Vi lytter til kundens behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen den bedste løsning – Til den bedste pris.

Hvorfor skal du vælge os til at stå for dit serviceeftersyn? Det skal du blandt andet grundet følgende:

  • Vi er en del af Autopartner
  • Vi sætter en ære i vores arbejde
  • Vi er grundige & effektive
  • Vi er troværdige

Kontakt os for serviceeftersyn

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende samtale omkring dine behov og ønsker. Du er også velkommen til at svinge forbi vores autoværksted i Glostrup. Så tager vi et kig på din bil – Vi er eksperter i serviceeftersyn.

Vi kan kontaktes på telefon: 43 43 02 02 eller på E-mail: Info@globalauto.dk. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular – Klik her. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

[Total:0    Gennemsnit:0/5]