Er du på udkig efter et billigt trægulv?

Hos Lyhmark Entreprise er vi specialister i alle typer trægulve, og kan tilbyde montering af nyt og lækkert klikgulv i lamelparket. Hos os er alt inkluderet og vores skarpe priser sikrer dig et billigt trægulv i høj kvalitet.

Kontakt Lyhmark Entreprise for et uforpligtende tilbud på nyt trægulv. Vi sidder klar til at vejlede dig til den rette løsning, så du kan indfri drømmen om nye gulve.

Billigt trægulv. Alt inkluderet.

Vi har valgt at gøre det nemt for dig. Få en pris på et billigt trægulv med alt inkluderet, så du blot kan læne dig tilbage, og nyde dine nye gulve.

Hos Lyhmark Entreprise tilbyder vi netop nu:

  • Levering & montering af trægulv
  • Sandlister til fodpaneler
  • Grundig oprydning
  • Bortskaffelse af byggeaffald
  • Et tilfredstillende resultat

Vi kan også klare opretningen af dit eksisterende gulv, samt udføre professionelt malerarbejde hvis dette ønskes.

Få et slidstærk og billigt trægulv

Der er rigtig mange muligheder når det kommer til trægulve. Fælles for dem alle er dog, at de ofte giver et lyst og indbydende rum i din bolig. Med vores lækre trægulv får du et slidstærk gulv, som hurtigt og nemt kan rengøres med minimal vedligeholdes.

Vi har valgt at fokusere på en samlet pakke, hvor vi både leverer og monterer dit nye gulv – det sikrer et professionelt resultat, og et billigt trægulv du får glæde af i mange år.

Uanset om du ønsker sildebensparket, lamelparket eller massive trægulve – så kan Lyhmark Entreprise tilbyde en billig og effektiv montering af dit nye gulv.

Vælg den rigtige gulvmand

Hvis du overvejer at få nyt trægulv bør du tage din lokale gulvmand med på råd. Med vores store erfaring fra branchen, kan vi hjælpe med en løsning der passer perfekt til din bolig.

Hos Lyhmark Entreprise går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og når vi indgår en aftale om etablering af nyt gulv, bygger det altid på gensidig tillid.

Kontakt os allerede i dag, og hør mere om priser og muligheder med et nyt og billigt trægulv.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]