Vinylgulve med mange anvendelsesmuligheder

Hos AP Gulve ApS realiserer vi dine gulvdrømme, hvad end der skal udskiftes gulve, eller det er i forbindelse med nybyg. Vinylgulve er det praktiske og slidstærke valg. Denne gulvtype er derfor et godt valg til befærdede områder såsom sygehuse, skoler, butikker, boliger og kontorer. Vinylgulve er derfor det sikrer valg, når du har brug for at få lagt et gulv med mange anvendelsesmuligheder, som samtidig er særdeles let at rengøre. Ydermere er vi også certificeret til at montere gulve i vådrum. Dette gør vi ved at svejse alle samlingerne, så gulvene bliver vandtætte. Når du får lagt vinylgulve, får du en praktisk og holdbar gulvløsning.

AP Gulve ApS tilbyder professionel lægning af vinylgulve

Vi har flere års erfaring i gulv faget, hvilket er en stor fordel ved lægning af vinylgulve. Når vores gulvmænd lægger gulvet, er du garanteret det bedste og mest holdbare resultat. Vi har adskillige års erfaring som gulvfirma, hvorfor vi tilbyder flere forskellige gulvløsninger blandt andet de følgende:

Du bør altid vælge et kompetent gulvfirma for at få det bedst mulige resultat. Særligt ved lægning af gulve i vådrum er det vigtigt med en erfaren og certificeret gulvmand, for at du kan være sikker i, at den gældende lovgivning overholdes, og gulvet lever op til alle krav. Hver eneste gang, vi påbegynder en ny opgave, sørger vi for at sætte os grundigt ind i din opgave. Dermed er du altid sikker på, at vi finder den bedste løsning.

Kontakt os for at få et tilbud på vinylgulve

Ønsker du et tilbud på gulve, er du velkommen til at kontakte vores gulvfirma. Vi tilbyder altid en professionel gulvmand til lægning af gulve. Kontakt os på telefon 52 19 40 28 eller mail kontakt@apgulve.dk. Vi ser frem til at høre fra dig. Du er også velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]