Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring med kvalitet i fokus.

Kvalitet er nøgleordet hos Serenex Facility Services. Dette gælder selvfølgelig de resultater vi leverer og dialogen med vores kunder. Og også vores medarbejderes ansættelsesforhold samt vores rengøringsmidler.

Hos Serenex er vi os eksperter i kontorrengøring. Vi har udført kontorrengøring for mange af de største danske virksomheder, og vi er meget stolte over vores referencer.

De fleste af vores nye kunder og opgaver, kommer fra anbefalinger fra nuværende, tilfredse kunder. Dette tolker vi som, at vi har et stærkt og kvalitetsorienteret produkt, vi kan stå inde for.

Vores medarbejdere er i sidste ende dem, som leverer resultaterne og servicen. Derfor går vi højt op i ordenlige ansættelses- og arbejdsforhold. Vi ansætter kun medarbejdere med ren straffeattest, som altid er iført arbejdsuniform når de er på arbejde. Derudover underskriver vores medarbejdere en tavshedserklæring, ved ansættelsen, og vi benytter os ikke af personale fra underleverandører. Disse parametre skaber tilsammen den nødvendige sikkerhed for vores kunder.

Rengøringsvirksomhedder må gå forrest når det kommer til at passe på miljøet. Derfor bruger vi udelukkende rengøringsmidler med Svanemærket, og vores materialer er indkøbt i miljøcertificerede virksomheder

Ingen opgave er for stor eller for lille for Serenex Facility Services. Alt fra vinduespudsning til totalløsning indenfor serviceområdet.

 

Kontakt:

Serenex Facility Services
Peter Bangs Vej 245
2500 Valby
CVR: 26390192
TLF: 38 747 746
Email: serenex@serenex.dk

[Total:1    Gennemsnit:4/5]