Vinylgulve til erhverv og privat

Vinylgulve er særdeles velegnet til sygehuse, butikker, kontorer og boliger. Vinylgulve er nemlig yderst rengøringsvenlige og nemme at vedligeholde. Ydermere kan vinylgulve udføres, så de er helt vandtætte. Det gør dem velegnede til:

  • baderum
  • rengøringsrum
  • storkøkkener
  • laboratorier samt lignende

Derudover tilbyder vi også vinylgulve til boliger. Hos AG Gulve lægger vi gulve i allerhøjeste kvalitet. Vi vil altid gerne bruge vores faglige ekspertise og erfaring til at vejlede omkring vores gulvløsninger, så du får det gulv du ønsker.

AG Gulve tilbyder alt i gulve

Vi tilbyder både homogene vinylbelægninger samt vinylgulve i heterogen vinyl, vinyl med forøget skridmodstandsevne og cuschion-vinyl. Vi er blandt Danmarks største gulventreprenører i hele Danmark. Vores opgaver spænder bredt, og vi laver alt inden for belægning og gulvbehandling i private hjem og erhverv samt entrepriser.

Derudover laver vi også gulve i en række andre materialer:

Hos AG Gulve er vi medlem af både Dansk Byggeri, Byg Garanti, Gulvbranchens Vådrumskontrol samt Garanti for gode gulve. Derfor er du altid sikret højeste kvalitet og gode materialer.
Der eksisterer et hav af forskellige gulvtyper, og vi bestræber os altid på at opfylde netop dine ønsker og behov. Vi tilbyder en hel masse inspiration til dine nye gulve. Mulighederne er mange, og hos AG Gulve løfter vores dygtige gulvmænd enhver opgave vedrørende alt fra epoxy og designgulve til sportsgulve og trægulve. Vi har enhver gulvløsning og en stor erfaring at trække på.

Her finder du kontaktinformationer

Vi står klar til at lægge dine vinylgulve, når du har brug for en kvalificeret gulvmand. Ønsker du at høre mere om vores vinylgulve, kan du ringe til os på 44925066 eller skrive til os på mail info@aggulve.dk. Vi lægger alle gulvtyper og vil med glæde vejlede og rådgive om netop den type gulv, du ønsker. Kontakt os allerede i dag.