Nyt badeværelse

Går du og drømmer om nyt badeværelse? Som autoriseret VVS-installatør kan vi hos Albertslund VVS stå for hele processen. Vores dygtige installatører kan udføre alt fra badeværelsesrenovering, til fuldkommen nedrivning og opbygning af nyt badeværelse.

Autoriseret VVS-installatør med høj faglig stolthed

Vi gør en dyd ud af at forfine og forbedre vores håndværk, og derfor bliver vores team løbende uddannet i de nyeste teknikker. Derfor har vi altid de bedste forudsætninger for at leverer håndværk i høj kvalitet.

Vi går ikke på kompromis med det gode håndværk og tilbyder altid grundig og professionel rådgivning. Finish og den flotte helhed er vigtig for vores VVS-installatører, der er ærekære omkring det arbejde, de udfører.

Som medlem af TEKNIQ samt Dansk VVS Garanti giver vi desuden vores kunder en betryggende sikkerhed og landsdækkende garanti på det arbejde vi udfører.

Udover etablering af nyt badeværelse, kan vi også være behjælpelige med blandt andet:

Vi lægger stor vægt på de gode kundekontakt, samt at du er tryg gennem hele forløbet. Derfor starter vi altid med en dybdegående samtale for at sikre, at dine ønsker og behov imødekommes under hele projektet.

Mange års erfaring med etablering af nyt badeværelse

Vi har mere end 25 års erfaring med etablering af nyt badeværelse, og er med fra A til Z i forløbet. Vi har som VVS-firma siden 1996 hjulpet virksomheder, private og boligforeninger nær Albertslund, Taastrup, Ballerup og Glostrup samt omegn med alt indenfor VVS.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at dit badeværelse passer til dig og din personlighed. Derfor sørger vi for at skabe det badeværelse, der er mest optimalt for dig ud fra dine konkrete ønsker samt de rammer, du har til rådighed. Vi ved at vi har erfaringerne og kompetencerne til at hjælpe dig med din opgave.

Få et uforpligtende tilbud

Om du har spørgsmål, ønsker at høre mere om vores ydelser, eller er interesseret i et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse , så er du velkommen til at kontakte os. Ring i dag på telefon 43 62 42 70​ eller send en mail til alb.vvs@albertslund-vvs.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

VVS i Storkøbenhavn

Hos Albertslund VVS er vi eksperter i løsninger inden for VVS, som med garanti vil forbedre din hverdag. Vi er specialiserede i alt fra badeværelser til tagrender og kan sikkert komme med en løsning, som passer perfekt til dine behov. Vores team består af autoriserede VVS installatører, der har en bred vifte af kompetencer og erfaring samt viden inden for VVS. Desuden har vi siden 1996 hjulpet virksomheder og private med alle former for VVS arbejde.

Vi tilbyder løsninger inden for VVS såsom installation og montering af:

Se eventuelt nogle af vores tidligere projekter.

Vi tilbyder en garantiordning, som sørger for, at du kan være tryg og sikker på, at vi udfører et godt stykke arbejde. Vi er medlem af TEKNIQ, som har etableret Dansk VVS Garanti. Dog er det meget sjældent at garanti bliver nødvendigt, da vi går op i at levere et fremragende resultat hos enhver kunde. Se også hvad vores kunder siger.

Mange års erfaring med VVS

Vi har over 20 års erfaring inden for VVS. Heraf har vi håndteret mange forskellige opgaver. Desuden uddanner vi løbende vores VVS-montører, så de hele tiden er opdateret med de bedste forudsætninger. De kan udføre alt fra reparations- og monteringsarbejde af mindre omfang til totalrenovering af gamle og slidte badeværelser. Vi er altså klar på at begive os ud i VVS opgaver af alle omfang og sværhedsgrader.

Professionel rådgivning

Vi rådgiver dig altid fra start til slut ned til mindste detaljer, når det omhandler VVS. Vi gør desuden rent efter os selv, efter vi har udført vores arbejde. Hvis du vil vide mere om os, kan du eventuelt tjekke vores sider ud om f.eks. VVS i Ballerup eller VVS i Albertslund. Du kan også læse mere generelt om vores VVS-arbejde.

Få et tilbud på VVS-arbejde

Vil du vide mere? Kontakt os i dag på tlf. 43 62 42 70 eller på e-mail: alb.vvs@albertslund-vvs.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular.